Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 10 bizarr gyermekjáték, amiktől óvakodj

10 bizarr gyermekjáték, amiktől óvakodj

Bizony nehéz néha eldönteni milyen játékot érdemes venni a gyereknek. Így vannak ezzel a játékgyártók is, akik igyekeznek mindig valamilyen különlegeset alkotni. Az ötletek sokszor pedig inkább bizarr, félelmet keltő, vagy éppen használhatatlan formában jelennek meg. Ebből gyűjtöttünk párat, a teljesség igénye nélkül.

Pee Wee Herman baba

il_570xN.410826314_eyn5

Pee Wee Herman egy kitalált karakter, film és tévésorozat főszerelője, akit Paul Reubens alakított, akit viszont 1991-ben letartóztattak szeméremsértésért. Ha ez még nem lenne elég, a baba úgy néz ki, mint egy hatalmas vigyorgó bohóc, piros orr nélkül. A rosszul illeszkedő öltöny, és a furcsa ujjak miatt egy szülőnek sem ajánljuk.

Hasonmás baba

capt-tok10209050537-japan_gift_show_tok102

Ha valaki esetleg úgy érzi, hogy nem elég beképzelt, akkor ez a baba neki való. A hasonmás baba lényege, hogy a figura úgy nézzen ki, mint a tulajdonosa. Csak el kell küldeni egy fotót, és a baba a postával érkezik. Egy nagyszerű módja annak, hogy tovább növeljük egónkat. Jogos is, ha az ember elég király hozzá.

Reborn baba

xinsrc_49207051714226252927734

A reborn babák a Deborah King nevű skót gyár agyszüleményei. Ezek a babák azért olyan bizarrak, mert a lehető legélethűbbre próbálták csinálni őket. Van például dobogó szívük. Mivel azonban nem mozognak, olyan érzetet keltenek, mint egy bebalzsamozott halott csecsemő. Biztosak vagyunk benne, hogy aki ilyet kap karácsonyra, annak legközelebb már egy pszichológus kell.

Adolf Hitler baba

hitler_doll

Nem hiszem, hogy bárki akarna ilyet a gyermekének. A babához levehető náci egyenruha is tartozik, ha látni akarjuk Hitlert anyaszült meztelenül.

Haj és bőr baba

horrible_toy_horrible_epidermits

Ez a játék elég undorító, és azt szimbolizálja, amikor a bőr alól kijön a szőr, haj. Nincs feje, hiszen a nyakán a haj jön ki, és van egy farka fémből. Egyszerűen szörnyű. Kisgyerekeknek árulták, de vajon minek? A cég azt mondja róla: minimális karbantartást igényelnek, hűtőben is lehet tartani, és testreszabható. Különböző bőr és haj alakítható ki. Lehet szoláriumozni, hogy változzon a bőrszín, vagy hajat festeni, tetoválni, vagy piercinget rakni bele. Jó, mi?

Kaki és pisi plüssállatok

2264732906_379e903dbc_o

Akár egy vicc is kezdődhetne így: kakika és pisike bemmenek a bárba… A plüssjátékok célja, hogy a gyerekek ne tartsanak a pisiléstől, kakilástól, hanem ismerjék őket közelebbről. Miért ne akarna a gyerek vidáman pisilkélni, kakikálni, ha kedves játékok erre bíztatják? Nem tudom, talán mert kell neki? Jó, értem, hogy a célja, hogy szobatiszta legyen a gyerek, de mi lesz, ha az igazi kakikával akar majd játszani? Nem egy jó ötlet.

Isteni figura

22747_700

Mindenható Isten figura – a legmenőbb játék a világon. Jee! A figurát a –most figyelj- Jézus Krisztus Szuperstore árulta. Egy istenkirály bábút tartalmaz, hosszú fehér szakállal, fehér ruhában. Természetesen tartozik hozzá egy Kalasnyikov AK-47-es, mert ez ugye elengedhetetlen. „Ő az ország, a hatalom, és a dicsőség”- olvasható a dobozon.

A feldarabolt lány

screen-shot-2011-01-07-at-12-06-33-pm

Ezt a játékot csak Japánban árulták. Képzeljetek el egy zsákot tele anatómiailag pontos női testrészekkel, darabokra vágva. Sebeiből vér szivárog, és fröccsen az arcára. Elég brutális. Tökéletes viszont azoknak a szülőknek, akik azt szeretnék, hogy gyermekük profi sorozatgyilkos legyen.

Rúd

screen-shot-2011-01-07-at-12-08-16-pm

Hiszed, vagy sem, egy brit cég készített egy sztriptíz rudat fiatal lányoknak, hogy gyakorolják a rúdtáncot. Szerencsére a hatóságok hamar levették a polcokról, de nem elég korán. Több tucat lánynak vették meg. A marketing kampány szövege sem egyszerű: „szabadítsd fel a benned rejlő szexi kiscicát!” Kis-kamaszlányoknak készült.

Szoptató baba

bebepo

Nem akartam a szopóbaba nevet adni neki, pedig az. Igen, ez egy baba, amelyik szopik. „Nem kell várni addig, míg megnő a melled, hogy szoptatni tudj”- mondja a szlogen. A baba fiatal lányoknak készült és egy kis virág kerül a mellbimbó helyére, amit a baba szopikál. Egy spanyol cég készítette, reméljük, még ők sem vesznek ilyet lányaiknak.

10 bizarr gyermekjáték, amiktől óvakodj
Szerinted melyik a legbizarabb?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share