13 Reasons Why: Ha te is ezekkel a gondokkal küzdesz, ez a sorozat nem neked szól!

Rovat

Megosztás

A Netflix tavaly elindult sorozata, a 13 Reasons Why (13 okom volt) hatalmas port kavart, mivel a sorozat egészen mélyen belemegy az öngyilkosság, a szexuális bűncselekmény, kábítószerrel való visszaélés, bullying témákba.


Ha nem ismered a sorozatot:

A sorozat egészen pontosan egy tinédzser lányt (Hannah) mutat be, aki tizenhárom magnókazettára felvett hanganyagban mondja el, hogy miért lett öngyilkos. Ahogyan a sorozat másik fő karaktere, Clay hallgatja a szalagokat, úgy halad előre a történet, s derül ki a néző számára, hogy mennyi szörnyűséggel találkozott a tizenéves lány, miután a Liberty High nevű középiskolában megkezdte tanulmányait egy másik városból átköltözve.


A Netlix hamarosan kiadja a sorozat második évadát, amelyhez most egy teljesen új figyelmeztető videót készített. A tervek szerint minden epizód előtt elhelyeznek egy rövid figyelmeztetést majd a sorozat epizódjára vonatkozóan. Az első évadhoz is készült a műsor milyenségére figyelmeztető videó, az epizódok elején feltüntették, ha felkavaró jelenetekkel, ábrázolással találkozhat a néző az adott epizódban. Azt mondják, idén még szembetűnőbb figyelmeztetések lesznek.

Az elkészült videó magyar felirattal:

https://vimeo.com/262501058

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,809RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta