Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 10 bosszantó dolog, amit pasiként szex közben tehetsz

10 bosszantó dolog, amit pasiként szex közben tehetsz

Minél hosszabb ideig él valaki komolyabb párkapcsolatban, úgy akar fejlődni a szexben is, újabb és újabb technikákat kipróbálva. Vannak dolgok, amikkel egy srác még inkább lázba hozhatja a lányt, bizonyos dolgok miatt pont kedvét szegheti a partnernek. Mik is azok a bosszantó dolgok, amiket pasiként elkövethetsz? Te hányszor követted már el az alábbiakat?

Szex zokniban

sex-w-socks

A pasik néha elfelejtik levenni a zoknit szex közben. Ez az egyik olyan dolog, ami lelombozza a lányokat. Hogy miért hangulatgyilkos? A nők szerint azért, mert zokniban úgy fest a férfi, mint egy kisfiú, ami egyáltalán nem fér össze semmilyen szexuális kisugárzással. Másfelől ez a nők számára azt is jelentheti, hogy a srác lusta, amolyan hip-hop kész vagyok típus, hisz még levetkőzni sem hajlandó rendesen.

Többször megérinted a tiltott zónát

annoying-things-02

Minden nő testén vannak olyan pontok, amik megérintése kifejezett élvezetet vált ki, de más pontok érintésével épp az ellenkező hatást éred el. Sok nő például feszélyezve érzi magát a has, vagy a comb érintése után. Persze ezek a kényes pontok minden lánynál változhatnak.

A szakértők szerint az ilyen pontok érintése a legjobb eszköze annak, hogy elvegyük egy lány kedvét a szextől. Ráadásul azt is gondolhatja, hogy nincs fantáziád máshol keresni az érzékeny pontokat. A legjobb megoldás, ha megkérdezzük, hol jó.

Rá bízol minden munkát, amikor ő van felül

annoying-things-03

A nők nagyon jól érzik magukat felül szex közben, de ez nem jelenti azt, hogy szeretik, ha a fiú közben döglött halat játszik. Így ugyanis a lány kissé céltannak érzi a pozíciót. Bár ekkor a csaj irányít, ilyenkor is fontos az érintés, simogatás, akár tapizás stb.

Túl sok becenév

Ha szex közben túl sokat használsz személytelen becezést, a nők számára az is kiábrándító lehet. A rengeteg bébi, édes, drága stb. ugyan jól hangzik, de egy idő után személytelenné teszi a szexet. A nők is szeretik szex közben a pasi nevét mondani, főleg ha nagyon szerelmesek. Szóval, ha egy mód van rá, hívd szex közben is a keresztnevén.

Persze lehet bevinni a dologba olyan becenevet is, amit csak ti, csak szex közben használtok. Csak aztán már meg ne tudja.

Bámulni a puncit

annoying-things-05

Sok lány számára igen zavaró, sőt akár hátborzongató lehet, ha a pasi a nemi szervét bámulja, elemzi. Számukra egy kis gyönyörködés bőven elég, de a túlzott rákoncentrálásnál már zavarba jönnek.

Ha túl domináns vagy az ágyban

A lányok számára izgató és erotikus az, ha a történéseket a pasi irányítja. De van különbség az irányítás és a kényszerítés között. A nők számára fontos, hogy bízzon abban: a férfi mindent kézben tart. Azonban ez nem azt jelenti, hogy valakit szexuálisan kihasználjanak, és úgymond átfussanak rajta.

Hogy lehet megúszni, hogy átlépjünk egy vonalat? Nem árt odafigyelni a lány reakcióira, vagy épp megkérdezni arról, hogy miben lenne benne és miben nem. Ha szeretné, hogy legyél domináns, vagy láthatóan élvezi, akkor rendben van. A dolog mindig akkor működik, ha minkét félnek tetszik a dolog.

Azonnal neki a falnak

annoying-things-08

Bár lehet, hogy egy pasi szerint jó egyből a nő ágyékához nyúlni, mint előjáték, de sok lány úgy érzi: a csikló simogatásával indítani az egészet eléggé gyors. A legjobb módja annak, hogy egy pasi nyugodt szívvel a lányhoz érjen OTT az, ha megfelelő előjátékkal előkészíti a terepet. Ha a lány már nedves, nyugodt szívvel oda lehet nyúlni.

Mocskos beszéd – váratlanul

Olykor a csúnya, mocskos szavaknak pozitív hatásai is lehet, különösen az ágyban. Nem mindegy azonban, mikor és hogyan használjuk őket. Amikor ezek a szavak megszületnek a fejünkben, egyáltalán nem biztos, hogy a másik fejében is megszületnek. Ha pedig nem a megfelelő szót, ráadásul rosszkor használjuk, annak iszonyatos következményei lehetnek. Például kiábrándulás, undor stb.

Tehát miközben egy srácnak ez talán izgató, addig a lány inkább visszahúzódik miatta. Persze vannak olyan lányok, akik szeretik, akár maguk is kimondani ezeket a szavakat. Csak rá kell őket vezetni. Például mielőtt kimondjuk a mocskos szavakat, kérdezzük meg, akarja e hallani. Kérdésekkel pedig őt is rá lehet venni, hogy durván fogalmazza meg a vágyait.

Túl sok csiklótámadás

Az orgazmus nem a csikló lerohanásától következik be. A lányok szerint a férfiak úgy vélik, hogy a csikló végtelen izgatása váltja ki az orgazmust. Pedig valójában nagyon érzékeny, és nem kell folyamatosan rá fektetni a hangsúlyt – mondják a szakértők. A folyamatos figyelem még fájdalmat is kiválthat.

Sokkal nagyobb hatást érünk el, ha néha megára hagyjuk a csiklót, majd újra és újra visszatérünk rá.

Nem mindig jó a szexmaraton

annoying-things-10

Akár hisszük, akár nem, a maratoni szex nem feltétlen okoz megelégedést a nőknél. Viszont arra jó, hogy közben elkezdjen máson gondolkozni.

A pasik mindig azt hiszik, hogy akkor tesznek jót, ha minél hosszabb ideig tartanak ki. Ez néha igaz is, máskor viszont a női test azt üzeni: most elég. Mindenki szereti például a masszírozást, de nem 45 percig folyamatosan ugyanazon a ponton, igaz?

Érdemes tehát odafigyelni a partnerre minden esetben és sokat beszélni arról, hogy mit szeret/nem szeret a másik. Így sokkal jobban élvezhetitek egymást, ráadásul folyamatosan jobbak lesztek a szexben. Kezeket a paplan alá, és hajrá!