Ezt nézed:  / Színes / Van egy szabad órád és csak egy telefon van nálad? Ezzel üsd el az időt!

Van egy szabad órád és csak egy telefon van nálad? Ezzel üsd el az időt!

Összeszedtem nektek néhány Androidon, valamint iOS-en játszható ingyenes, valamint fizetős játékot, amik remek szórakozást nyújthatnak az unalmas órákban. Segítségükkel akár szórakozva fejlesztheted magad és remek kikapcsolódást nyújtanak.

Samarost 3

samorost-3-home

Egy szürreális világban játszódó kalandjáték, ami egy kis gondolkodást is megkíván. Egyedi rejtvényei megoldásával juthatsz tovább az adott pályákon. Minden ízében tükrözi a művészi színvonalat, és nagy hangsúlyt fektet a látványra. Atmoszférikus zenéjével minden pillanatban képes elvarázsolni, amihez különleges teremtmények párosulnak.

A játékmenete nem feszített, inkább az ötletességet és az intelligenciát veszi alapul, ugyanis a fő erőssége a fejtörők.

Androidra, valamint iOS-re is megjelent, viszont az apk fájlra érdemes rákeresnetek.

 

Monument Valley

unnamed

Ebben a szintén szürreális világban játszódó alkotásban újból próbára teheted agytekervényeidet.

A feladat egyszerű. Át kell juttatnod a hercegnőd a különféle logikai módszerekkel összerakott pályákon. Ami elsőnek egyértelműnek tűnik, lehet, hogy annyira nem is az.

Szükséged lesz hozzá a térlátásodhoz, hogy a lépcsősorokon és kastélyfalakon el tudd navigálni főhősünket.

 

The Walking Dead: Michonne

913fSmWS8TL

Walking Dead rajongók figyelem! Ez a játék kellően leköti a figyelmeteket, amíg pár nap múlva megjelenik a tv sorozat 7. évada.

Michonne karakterét irányítva nem szűkölködünk akciókban, valamint erős és csavaros történetét illetően érdekfeszítő élményt kapunk. A döntéseinknek szerepe lesz, amit fejtörőkkel is színesítenek.

 

Voxel Rush

Voxel Rush Screenshot 1

Egy szédületesen pörgős ingyenes játék, amiben a cél, hogy minél tovább életben maradj. Ki kell kerülnöd a játék által véletlenszerűen generált akadályokat, de még véletlenül se csapódj falnak.

Különféle segítségeket szedhetsz fel, hogy minél tovább juss.

 

Hiversaires

unnamed

A kissé cyberpunk beütéssel rendelkező játékban a jövőben találjuk magunkat, ahol mindenféle segítség, vagy magyarázat nélkül magunknak kell rájönnünk, hogy mit is kell csinálnunk.

A saját ösztöneinkre, illetve loginkánkra kell hallgatnunk, hogy megértsük a játé lényegét, de ha egyszer elkezded, nem fogod tudni letenni.

Van egy szabad órád és csak egy telefon van nálad? Ezzel üsd el az időt!
Milyen telefonod van?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share