Ezt nézed:  / Hírek / Suli / 10 dolog, amiért boldog lehetsz, hogy újra kezdődik a suli

10 dolog, amiért boldog lehetsz, hogy újra kezdődik a suli

Elég vegyes érzések kavarognak szerintem minden diákban, amikor vége a nyári szünetnek, és rá kell hangolódni újra a sulira. Túl sok jót nem szoktak látni benne, de talán ez a lista segít, hogy mégis egy kicsit jobb kedvvel kezdd a szeptembert és persze a sulit.

1. Újra találkozhatsz a barátaiddal

Szerintem ezen nincs is mit magyarázni, mindenki tudja, milyen az, mikor megbeszélitek, hogy nyáron majd taliztok, de valahogy sehogy sem jön össze. De szeptemberben végre, újra majdnem minden nap találkozhattok és megbeszélhetitek a nyár izgalmait.

2. Közelebb leszel a céljaidhoz

Szerencsés vagy, ha már tudod, mit is szeretnél majd tanulni a későbbiekben, milyen egyetemre akarsz majd menni. A suli kezdéssel és az új tanulási lehetőségekkel egyre csak közelebb leszel az álom munkádhoz, vagy álom egyetemedhez.

3. Újra korán kelhetsz

Na jó, ez nem hangzik túl vidáman, de ha korábban kelsz akkor több szuper dolgot is bele tudsz sűríteni egy napodba és ezért végülis érdemes korán kelni. Ha másért nem, legalább gyorsabban megtudod majd az összes sulis pletykát.

4. Indulnak a délutáni foglalkozások

Ha valamilyen csapat sportot játszol, vagy művészeti foglalkozásra jársz, akkor végre újra mehetsz ezekre az órákra.

5. Sulis bulik

Újra jönnek a pár havonta megrendezett sulis bulik, lehet akár a szalagavató is neked ebben az évben lesz, az pedig egy örök élmény, az tuti. Vagy ha nem is sulis, de bulik mindenképpen lesznek, újra együtt a sulis banda, és már nem is gondolsz a sok házira és dolgozatra.

6. Csajozás és pasizás

Új osztálytársak, új ismeretségek. Szinte mindenkinek az első párja a suliból kerül elő, úgyhogy sose lehet tudni, kit sodor az utadba a sors ebben a tanévben.

7. Okosabb leszel

Talán ez is furán hangzik, de olyan sok tudást halmozunk fel a suliban, hogy nincs is menőbb, ha a kis tesód előtt, vagy új ismerős előtt mondasz olyan okos dolgokat, amiket nem is gondolták volna, hogy tudsz.

8. Közeleg a karácsony

Lehet csak én gondolom így, de ha kezdődik a suli, akkor a karácsony is egyre közelebb lesz, ami pedig a legszuperebb ünnep. Hóesés, család, ajándékok, finom ételek és jó hangulat, ha nem is a sulihoz kötődik, de legalább azzal együtt közeledik.

9. Őszi idő

A nagy nyári melegeket már sokan nem bírják, ezért igazi felüdülés, ha az őszies időjárás beköszönt. Annál nincs is rosszabb, ha tesiórán kint vagytok és a nagy melegben kell sportolni.

10. Osztálykirándulás

A legjobb élményekkel gazdagodsz egy osztálykiránduláson, és ezek vagy ősszel vagy tavasszal vannak, úgyhogy már készülhetsz is egy nagy bulira.

 

Sulikezdés: boldogság?
Te már várod az új tanévet?

Borítókép: blog.rotacloud.com

Giffek forrása: giphy.com

Save

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share