10 dolog, amiért boldog lehetsz, hogy újra kezdődik a suli

Rovat

Megosztás

Elég vegyes érzések kavarognak szerintem minden diákban, amikor vége a nyári szünetnek, és rá kell hangolódni újra a sulira. Túl sok jót nem szoktak látni benne, de talán ez a lista segít, hogy mégis egy kicsit jobb kedvvel kezdd a szeptembert és persze a sulit.

1. Újra találkozhatsz a barátaiddal

Szerintem ezen nincs is mit magyarázni, mindenki tudja, milyen az, mikor megbeszélitek, hogy nyáron majd taliztok, de valahogy sehogy sem jön össze. De szeptemberben végre, újra majdnem minden nap találkozhattok és megbeszélhetitek a nyár izgalmait.

2. Közelebb leszel a céljaidhoz

Szerencsés vagy, ha már tudod, mit is szeretnél majd tanulni a későbbiekben, milyen egyetemre akarsz majd menni. A suli kezdéssel és az új tanulási lehetőségekkel egyre csak közelebb leszel az álom munkádhoz, vagy álom egyetemedhez.

3. Újra korán kelhetsz

Na jó, ez nem hangzik túl vidáman, de ha korábban kelsz akkor több szuper dolgot is bele tudsz sűríteni egy napodba és ezért végülis érdemes korán kelni. Ha másért nem, legalább gyorsabban megtudod majd az összes sulis pletykát.

4. Indulnak a délutáni foglalkozások

Ha valamilyen csapat sportot játszol, vagy művészeti foglalkozásra jársz, akkor végre újra mehetsz ezekre az órákra.

5. Jöhetnek a közös progik

Újra jönnek azok a közös programok, amiket nyáron nehézkesen lehet összehozni a barátokkal, legyen akár egy filmezős este, vagy egy közös játék, és már nem is gondolsz a sok házira és dolgozatra (annyit).

6. Csajozás és pasizás

Új osztálytársak, új ismeretségek. Szinte mindenkinek az első párja a suliból kerül elő, úgyhogy sose lehet tudni, kit sodor az utadba a sors ebben a tanévben.

7. Okosabb leszel

Talán ez is furán hangzik, de olyan sok tudást halmozunk fel a suliban, hogy nincs is menőbb, ha a kis tesód előtt, vagy új ismerős előtt mondasz olyan okos dolgokat, amiket nem is gondolták volna, hogy tudsz.

8. Közeleg a karácsony

Lehet csak én gondolom így, de ha kezdődik a suli, akkor a karácsony is egyre közelebb lesz, ami pedig a legszuperebb ünnep. Hóesés, család, ajándékok, finom ételek és jó hangulat, ha nem is a sulihoz kötődik, de legalább azzal együtt közeledik.

9. Őszi idő

A nagy nyári melegeket már sokan nem bírják, ezért igazi felüdülés, ha az őszies időjárás beköszönt. Annál nincs is rosszabb, ha tesiórán kint vagytok és a nagy melegben kell sportolni.

10. Örök emlékek

Lehet, hogy ez lesz az az év, amikor a legjobb élményekkel gazdagodsz, legyen szó tanulmányi kirándulásról, vagy épp a szalagavatós bálról.

 

Sulikezdés: boldogság?
Te már várod az új tanévet?

Borítókép: blog.rotacloud.com

Giffek forrása: giphy.com

Save

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,176RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta