Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Miért NE irigyeld az influenszereket?

Miért NE irigyeld az influenszereket?

Pörgeted az Instát és nézegeted a jobbnál jobb posztokat? Irigyled a tökéletesen beállított képeket és azokat, akik a képen szerepelnek? Te is szeretnél reklámozni az oldaladon, de még nincs meg a követőtáborod? Ha ezek közül bármelyikre igen a válasz, olvass tovább!

Szomorú tény, de igaz, hogy a tökéletes képek látványa sokszor önbizalomhiányhoz vezet, és azt kezdjük el gondolni magunkról, hogy mi nem vagyunk elegek… Nézzük a sok-sok csodaszép képet – különböző országokról és az ott nyaraló luxus plázacicákról, a romantikus drága vacsorákról, vagy épp a kávézgatós influenszerekről.

Sokszor már fel sem tűnik nekünk a #hirdetés vagy a #reklám vagy #szponzorálttartalom kifejezés. Mit is jelentenek ezek? És mennyire kell irigyelnünk az influenszerek életét – ezeket az embereket?

Elhoztunk nektek 5 olyan dolgot, amit semmiképpen sem irigyelnél, ha tudnád – mivel jár pontosan az, hogy influenszer vagy!

I. REKLÁM REKLÁM HÁTÁN

Jó lehet ingyen termékmintákat kapni, használni őket és cserébe csak egy posztot vagy egy sztorit megosztani róluk. Másrészről azonban, a reklámok fogják uralni a profilodat.

II. TRENDI RABSZOLGA

Mindig csak a tökéletesség, vagy éppen a tökéletlenség! Amit az aktuális trend épp követel!

III. NEGATÍV KOMMENTEK ELVISELÉSE

Még ha rosszul is esik, mosolyogva kell válaszolni, és azt mutatni a külvilág felé, rajtad ez is elfér! Miközben belül emészted magad.

IV. KREATIVITÁS KIERŐSZAKOLÁSA

Ha nézettséget akarsz, folyamatosan ingerelned kell a közönséget! Ez azt jelenti, akkor is posztolnod kell, ha épp nincs ihlet, de vigyázat, ez sokszor erőltetett képeket szül!

V. SZÁMOK NYOMON KÖVETÉSE

Bizony ez állandó figyelést igényel. Vagyis minden nap egy kicsit az Insta rabszolgájává válsz, és addig nézed a számokat, amik nem jojózik a szemed. Bár ez akkor örömtelivé válhat, ha olyanok az elérések, amiket szeretnél.

GIFek forrása: giphy.com

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share