10 év után felfedte magát Pamkutya Béla!

Rovat

Megosztás

Ahhoz képest, hogy évekkel ezelőtt még sárga kabátban, kapucniban pózoltak az interneten, most sok évnyi koncepciót felrúgva végre napszemcsi nélkül mutatkozik a YouTube-on Pamkutya Béla, azaz Osbáth Norbi!

Úgy tűnik a tavasz nemcsak a természetben, hanem youtubereink körében is megújulást hoz, ugyanis Farkas Timi mellett Osbáth Zsolt is úgy döntött, felhagy a régi stílussal és végre leveszi napszemüvegét.

„A napszemüveg egy ideig pajzs volt, amivel távol tartottam magamat a videós énemtől!”

Ahogyan Norbi a videóban elmondja, egy darabig működött a maszk, sőt ez adta meg a löketét az egész csatornának, hiszen kíváncsiak voltak az emberek, mégis kik lehetnek a ruha és a szemcsi mögött. Ma már úgy érzi, önmagát szeretné viszont látni a social media felületeken, nem pedig egy kreált álarcot.

Kép: Középsuli archívum

A változás másfél évvel ezelőtt kezdődött, amikor lekerültek a kabátok a srácokról, és felvállalták az igazi nevüket (amiket már kitalálhattak az emberek előtte is, hiszen évekkel ezelőtt felkerült egy videó, amiben az RTL reggeli című műsorában saját nevükön, akkor még Pamkutya koncepció nélkül mutatkoztak!), később, amikor a vírus miatt sok ember karanténba került, ők is átgondolták eddigi munkáikat, s új témákkal, teljesen új stílussal indulnak útnak.

Egyenlőre Márk még nem szeretné felfedni teljes önmagát, ő továbbra is viselni fogja a napszemcsit, de egyszer biztosan eljön az a pillanat is, amikor minden lekerül!

Főkép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta