Ezt nézed:  / Színes / 10 éve mutatták be a Rocktábor-t Magyarországon

10 éve mutatták be a Rocktábor-t Magyarországon

2018. november 13. /kedd/ 08:45

Szinte napra pontosan tíz évvel ezelőtt adták le tévécsatornán a Rocktábor című amerikai tinimusicalt, a Disney Channel eredeti filmjét, amelyben egy világ ismerte meg Demi Lovatot. Az akkor még nagyon is fénykorát élt Jonas Brothers vendégszereplésével a film egykettőre befutott. 

Akkor talán sokan látták mögötte a High School Musical feelinget, nem is csoda, hiszen a két műsor egyidőben futott. Amikor az első Rocktábor kijött az Egyesült Államokban 2008 júniusában, a HSM pár hónapra rá mutatta be a harmadik részét, amely tévéfilmből már egy mozifilmmé nőtte ki magát.

Ha ezt a cikket olvasod, valószínűleg tudod, hogy miről van szó, de ha mégsem, akkor itt egy kis ízelítő, mi is a Rocktábor-érzés: a film alapvetően arról szól, hogy megtaláld a hangod, hogy ki vagy te: ehhez kapunk egy főkaraktert, Mitchie-t, illetve egy fiút, Shane-t, na meg egy főgonoszt, Tess-t. Amikor Mitchie elmegy a nyári zenei táborba, és be akar illeszkedni, azt hazudja Tess-nek és a barátnőinek, hogy übergazdagok, és az anyja valami menő tévécsatornának a vezetője…ráadásul Kínában. Közben Shane, aki egy menő együttes problémás zenekari tagját alakítja, hall egy lányt énekelni, de nem látja, hogy ki az, és mire meg tudná nézni magának, a csaj köddé válik: a srác el kezdi keresni a lányt, aki nyilván a mi Mitchie-nk. Tess-nek persze minden álma, hogy a sztár Shane-nel járjon, de rá kell jönnie, hogy a fiú inkább mással ülne egy csónakban…

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share