Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / 10 film, amit NÉZZ MEG, ha lehangolt vagy

10 film, amit NÉZZ MEG, ha lehangolt vagy

Összegyűjtöttünk neked pár filmet arra az esetre, ha épp eleged lenne a világból. Bármelyiket is választod közülük, biztosan jobb kedved lesz majd. Jó szórakozást!

1. Rossz tanár

Talán sokunk képzelte vagy képzeli a mai napig úgy a tökéletes tanárt, ahogy Cameron Diazt láthatjuk a vásznon ebben az igazán vicces vígjátékban. Ahogy a legtöbb amerikai filmből, innen sem hiányozhat a szerelemi szál, ebben az esetben azonban nem másfél óra csöpögést láthatunk.

 

2. Üvegtigris

Szerintem Lalit, Gabent, Csokit, Rókát, Cingárt és Sanyit senkinek sem kell bemutatni. Örök darab ez a film, ami mindig jókedvre derít, és szerencsére több részen keresztül követhetjük a történéseket.

 

3. Last Vegas

A vígjátékok nagy részében fiatal amerikaiak a főhősök, az idősek inkább csak mellékszereplőként jelennek meg. Ez a film ilyen szempontból igazi kivétel, ugyanis a korosodó férfiak kapuzárási pánikjának lehetünk tanúi. Nagyon vicces.

 

4. Szex és New York

Joggal nyilváníthatjuk a legcsajosabb filmnek mind közül, hisz a négy nagyvárosi nő pikirt megjegyzései, álmai és vágyai elsősorban a női lélek dilemmáit fedi fel sok-sok poénon keresztül.

 

5. Amelie

Tizenévesen kötelező darab! Amelie története a világ tinédzsereinek története arról, hogy mi is van a gyermek- és felnőttlét határán.

 

6. Macskajaj

Röviden: zsiványság, csempészet, kábítószer, érdekházasság. Ja, és kétórányi nevetés.

 

7. Az örökség- avagy Guten Tag faszikáim

Bohuska vagy heverészik vagy kocsmázik, ám a munkát nagy ívben kerüli. Ezzel az élettel igen elégedett, de aztán a nyakába szakad egy hatalmas vagyon. Hogy mit tesz ilyenkor az ember? Nézd meg!

 

8. A diktátor

Erran Baron Cohen összes filmje megnevettet, így tulajdonképpen bármelyiket megnézheted, hogy jókedvre derülj. Itt éppen Aladdin atomprogramját és demokrácia elleni küzdelmét ismerhetjük meg.

 

9. Életrevalók

Remekül mutatja be, hogy a sanyarúnak tűnő sorsot is viccessé tehetjük, ha kellően megtöltjük tartalommal a mindennapokat, főleg, ha ehhez még egy barátot is találunk.

 

10. Madagaszkár

Négy New York-i állat visszatér a vadonba. Mondhatni: véletlenül…

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share