10 inspiráló idézet ballagási beszédekből!

Rovat

Megosztás

Elérkeztünk a ballagások időszakához. Hagyomány, hogy mind a diákság képviselője, mind az igazgató olyan mélyenszántó gondolatokkal engedi el egymást, a diákok az iskolát, az iskola a diákokat, amelyek egész életükre szólnak. Most néhány ilyen néhol megható, néhol simán csak bölcs ballagási idézetet mutatunk be nektek.

J.K. Rowling

,,Nincs szükségünk varázslatra, hogy megváltoztassuk a világot. Minden erőt magunkban hordozunk már most, hiszen megvan bennünk az erő, hogy a képzeletünk szárnyán suhanjunk.”

J. K. Rowling, Harvard Egyetem

Author Jodi Picoult - Portrait Session

,,Ha valaki nemet mond neked, két választásod van: be is fejezheted, de akár még inkább erőre kapva előre is nyomulhatsz felvetve olyan kérdéseket, amelyeket az emberek inkább meg sem hallanának, de beszélni már biztosan nem akarnak róla.”

Jodi Picoult, Prinston Egyetem

james-franco-640-620x395

,,Csináld azt, amit szeretsz legalább egy kicsit is, ha pedig van valami, amit el kell tűrnöd azért, hogy azt csinálhasd, amit szeretsz, tedd meg, viseld el!”

James Franco, Cornell Egyetem

Amy Poehler

,,Kockáztass most! Ahogyan idősödsz, egyre félénkebb és kevésbé rugalmas leszel. Határozd meg, hogy mit mikor mindig és mit mikor soha! Oszd meg a szívedet másokkal, még akkor is, ha az éppen összetörött!”

Amy Poehler, Harvard Egyetem

Steve-Jobs

,,Az időd véges. Ne pocsékold arra, hogy valaki más életét éled. Maradj mindig éhes! Maradj mindig kicsit bolond!”

Steve Jobs, Stanford Egyetem

Jim-Carrey

,,Mindannyian magunknak választjuk a félelmeink elpalástolásával, hogy mi lesz az életpályánk. Azon is elbukhatsz, amit nem akarsz csinálni. Adj hát egy esélyt annak, amit igazán szeretnél!”

Jim Carrey, Maharishi Management Egyetem

©Warner Bros

,,Kövesd a szenvedélyed, maradj őszinte és igaz magadhoz, soha ne kövesd más útját! Kivéve, ha úgy érzed elvesztél az erdőben, és éppen véletlenül meglátsz egy utat, mert akkor természetesen megéri azt az utat követni. Maradj hű és igaz magadhoz, és akkor rendben leszel.”

Ellen DeGeneres, Tulane Egyetem

AP_hillary_clinton_jt_151030_12x5_1600

,,Az élet nem mindenkinek könnyű. Néha nem találod a kihívásokat odakint, de ez nem baj, mert mindannyiunkban megvannak idebent. Merj az lenni, aki vagy.”

Hillary Clinton, SUNY Buffalo

meryl-streep

,,Nem kell, hogy híres legyél, csak tedd anyukádat és apukádat büszkévé, és mindened meglesz.”

Maryl Streep, Barnard College

infoboxwg

,,Ha kiállsz azért, amiben hiszel, nem lesz szükséged az én tanácsaimra, mert képes leszel kezelni bármit, amiben igazán hiszel. “

Whoopi Goldberg, Montclair Állami Egyetem

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,875RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta