Valaminek a vége egy új kezdet!

Rovat

Megosztás

Édes gyerekpillanatok, családi közös bicózás, az első játékboltos élmény, életbeli változások, avagy BeniPowa tesójáék egy napja vlog formájában, amiből kiderül, nagy változás következett az életükben!

A Ninja Warrior és az Exatlon egykori szereplője, a sportok szerelmese és párja gyerkőcnapos programjait láthatjuk Nagy Dani legújabb videójában, akik életében változás érkezett el, ahogyan ők mondják, ha valaminek vége szakad, kezdődhet az új!

„Mi minden gyerekre gondoltunk!”

Kifejezetten gyereknap alkalmából készültek egy kis meglepivel a lurkóknak, ugyanis aznap délelőtt egy egész testet átmozgató, kicsiknek szóló online tornát indítottak 10 órától, melyhez bárki csatlakozhatott. Volt itt állóképesség gyakorlás, humoros Danis viccek, futás, egyszóval minden, ami hozzájárul az egészséges élethez!

Na de, mégis mi történt velük? Mi a hatalmas átalakulás?

Amint azt már tudhatjuk, Daniék a Bio Tech USA arcai elég régóta, sok reklámot, szponzorációt láthattunk tőlük a különböző social media felületeken, most azonban bejelentették, véget ért a közös munka! Elmondták, nagyon köszönik az elmúlt időszakot a cégnek, kifejezetten formába lendültek ezalatt az idő alatt, megmutatták kedvenc termékeiket is, melyeket buzgóan hasznosítottak a mindennapokban. Miért történt mindez? Egyenlőre nem tudni, kíváncsian várjuk a válaszokat.

Képek: facebook.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,884RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta