10 mérgező embertípus, akitől jobb, ha óvakodsz

Rovat

Megosztás

Mit teszel, ha azt szeretnéd, hogy kicsattanj az egészségtől, jól érezd magad és ne kelljen orvoshoz rohangálnod? Igyekszel kiiktatni a káros ételeket, mérgező dolgokat az életedből. Ám nemcsak a környezetszennyezés, dohányzás vagy alkohol tesz rosszat. Ugyanígy nem árt, ha kiiktatod a mérgező személyiségeket is a környezetedből. Ismerd fel Őket és kerüld el jó messzire. Az egészséged érdekében.

1. Az arrogánsok

Az önbizalom nem egyenlő az arroganciával, mert az előbbi inspirál másokat, míg az utóbbi inkább megaláz, megfélelmlít. Az arrogáns ember lenéz másokat és elhiteti velük, hogy kevesebbet érnek, mint Ő. Kerüld el messzire!

2. Akik nem vállalják a felelősséget

Ismered azt a típust, aki minden hibáért, botlásért, rossz eredményért másokat hibáztat. A rossz körülményeit, a szigorú szüleit, a sanyarú sorsát…csak magát nem. Ne hagyd, hogy megfertőzzön!

3. Az irányításmániások

Ők azok, akik mindig mindent jobban tudnak és csak az jó, ahogyan Ők csinálnák. Egy ilyen ember mellett a Te ötleteid mindig csak a második helyre szorulnak és sosem lesz elég jó, az a mód, ahogyan Te csinálnád. Fuss!

4. Az irigyek

Sosem tudnak önzetlenül örülni a Te sikereidnek, hiszen nem boldogok azzal, amilyük van. Mások sikereire, dolgaira, élményeire fáj a foguk, mert úgy gondolják az Őket illeti meg. Ne várd meg, míg teljesen megmérgezik az életedet!

5. A hazugok

Hazugság, füllentés, ferdítés. A kisebb-nagyobb valótlanságok minden ember életében jelen vannak, de egy krónikus hazudozóval már egészen más a helyzet. Egy ilyen emberben egy idő után már egyszerűen nem bízhatsz meg, hiszen az adott szava sem ér semmit és nem tudod mikor mond igazat és mikor nem. Tudod, mit kell tenned…

6. Az örök pesszimisták

Te is biztos találkoztál már olyan emberrel, aki csak panaszkodni tudott, mindenben a rosszat látta és elborított a negatív megjegyzéseivel. Hagyd ott Őket időben, mielőtt az utolsó csepp életkedvet is kiszívják belőled!

7. A telhetetlenek

Az ambíció szép dolog, de amikor átfordul telhetetlenségbe, akkor kell megállni. Vannak, akiknek ez nem sikerül, és mindig többet akarnak, mint amilyük van, végül ez határozza meg az egész életüket, ahelyett, hogy az igazán fontos dolgokra koncentrálnának. Egy ilyen ember mellett mindig csak második lehetsz a listán.

8. Az ítélkezők

Ők azok, akik minden lépésedet kritizálják. Mindig készek gyorsan és meggondolatlanul levonni a következtetéseket, ugyanakkor nem igazán számíthatsz rájuk, ha valóban azt szeretnéd, hogy meghallgasson valaki és objektív véleményt mondjon a dolgaidról. Ugye ezt Te sem szeretnéd?

9. A pletykások

Kevés olyan mérgező dolog van, mint a pletyka pláne ha rosszindulatú is. Persze nem minden pletykás rosszindulatú, de a meggondolatlan fecsegés ugyanolyan kártékony lehet. Egy idő után jobb ha magad mögött hagyod az ilyen embereket.

10. A gátlástalanok

Azok, akik még a hozzájuk közel állókon is átgázolnak, ha úgy kívánja az érdekük, egyértelműen nem érdemlik meg, hogy kitartsanak mellettük. Csalnak, hazudnak, pletykálnak és a saját érdekeiket helyezik előtérbe. Rossz pont.

 

Olvass tovább!

10 mérgező embertípus
Te szoktál pletykálni?

Képek: asfound it

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta