Ezt nézed:  / Színes / A 13 Reasons Why sztárja Shawn Mendes új klipjében

A 13 Reasons Why sztárja Shawn Mendes új klipjében

2018. október 28. /vasárnap/ 10:44

Két napja megjelent Shawn Mendes vadonatúj klipje a YouTube-on, és ennyi idő elég volt ahhoz, hogy megközelítsen egy nyolcmilliós megtekintést. A klip ráadsául nem maradt el különleges vendégszereplő nélkül: ahogyan a címben is olvashattad, a 13 Reasons Why Netflix sorozat egyik szereplője tűnik fel a videóban.

Alisha Boe az, aki vendégszerepel a klipben. Boe a 13 Reasons Why sorozatban Jessica Davis karakterét formálja meg immáron egy harmadik évadban, amely jövőre kerül fel a Netflixre.

 

A klip egy hatalmas hódolat egyébként a Sofia Coppola által 2003-ban rendezett Lost in Translation / Elveszett jelentés című film felé.

A videóban Shawn játssza Bill Murray szerepét, Bob Harris-t, illetve Alisha Boe a filmben Scarlett Johansson karakterét alakítja, Charlotte-ot. A két karakter miközben Japán két különböző arcát fedezi fel, egymásban is szeretnek. Az énekes és a színésznő a klipben egyébként újraalkotja a film különböző jeleneteit.

Nem szabad elfelejteni, hogy ez a dal Zedd-del közös alkotás, aki készített egy remixet, amely egyidőben jelent meg Shawn klipjével.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share