Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Miért fél Maki az almától?

Miért fél Maki az almától?

Sokan félünk a sötéttől, a bohócoktól, az egyedülléttől, attól, hogy nem lesz ötös a dolgozatunk, de az almáktól minden bizonnyal elég kevesen félünk. Talán azok a fiatalok, akikben igen mély nyomot hagyott a Hófehérke címú Disney remekmű. 

Annyit elárulhatunk, hogy Maki nem a Hófehérke miatt fél az almáktól. A jelenet viszont hasonló volt, mint a mesében, hiszen a történet főszereplője szintén egy mérgezett alma, amibe most nem a gyönyörű lány, hanem mókagyáros harapott bele.

Az eset Rozi és Bende álomesklüvőjén történt meg, amikor Juli és Barbi minden erejükkel azon voltak, hogy tökretegyék a nászt. A lányok becsempésztek egy mérgezett almát Rozi szobájába, arra viszont nem számítottak, hogy Maki bepofátlankodik a helyiségbe, sőt, még le is nyúl onnan egy almát. Mondanánk, hogy így kellett neki, de nem mondunk ilyet, mert nem illik, csak sajnáljuk egy kicsit, ezért is viselt meg minket, amikor a folyosón összeesett a srác. Szerencsére hamar ott termet Sade Gréta, az A osztály új tagja, akinek segítségére sietett füleink nagy ellensége, halláskárosodásunk okozója, Krisztosz bá. Végül Krisztosz mentette meg Makit, aki igen hálás volt a tanárnak. Nem is csoda.

Megvan a jelenet? Ha nincs, itt megnézheted:

És már meg is van a válasz a kérdésre, miért fél Maki az almáktól. Olyan mély traumát okozott neki a torkán akadt gyümölcs, hogy azóta is menekül előle.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share