Ezt nézed:  / Zsebpénz / 14 000 Ft a Jenner tesók új kollekciójának legolcsóbb darabja!

14 000 Ft a Jenner tesók új kollekciójának legolcsóbb darabja!

Június 3-ától elérhető Kardashianék új ruhakollekciója, melyet a Topshop márka számára készítettek. Kendall és Kylie Jenner darabjaihoz akár te is hozzájuthatsz az online shopon keresztül – persze, csak ha a pénztárcád is engedi. A kaliforniai hangulatot idéző kreációk darabjai ugyanis 52-150 dollár körül mozognak.

“Amikor az alapokon dolgoztunk, arra törekedtünk, hogy elkapjuk az esszenciáját a saját életstílusunknak, és olyan darabokat alkossunk, amelyek tökéletes részét képeznék a saját gardróbunknak is” – írták a lányok a közleményükben. – „Reméljük, mindenkinek olyan örömet okoz majd a viselésük, mint amilyen öröm volt nekünk a megalkotásuk.”

Névtelen

A lányok kollekciója olyan fesztivál-kész tinédzserkort idéz, amelyben találhatunk kaliforniai hangulatú együtteseket, mint a hastop virágos, rövid szoknyával, farmer shortokkal delevegős maxi ruhákból is válogathatunk. Az amerikai árakhoz képest az ottani tinik büdzséjébe állításuk szerint belefér, nekünk azonban valószínűleg többet kell majd értük szórólapozni, vagy házimunkázni, ha azt akarjuk, hogy a szülők finanszírozzák a nyári szettünket.

Közleményük szerint a Jenner tesók ruhadarabjainak ára 52 és 150 dollár között mozog, azaz átszámítva a legolcsóbb ruhadarab kb. 14 ezer, a legdrágább pedig 41 ezer forintba kerül.

Jó hír viszont, hogy körülnézve webshopjukban a korábbi darabjaik között, már 6700 Ft körüli összegért találhatunk kedvünkre való viseletet.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share