5 rejtett jel a lányoktól, hogy bejössz nekik – így már könnyebb lesz felcsípned valakit

Rovat

Megosztás

A fiúk sikere nagyrészt azon múlik, hogy észreveszik-e a lány milyen jeleket küld feléjük. Ezért kell nagyon figyelmesnek lenni és figyelni a lány tollászkodását, násztáncát és akkor van esély becserkészni őket.

Lássuk, a lányok mely mozdulatai adnak okot a próbálkozásra. Lányok, ha nem ismeritek őket, tessék elolvasni és alkalmazni, hogy a fiúk tudják mit akartok.

Figyeld a pupilláját

sophia-abraao-make-02_zps358f776e

Ha egy nőnek tetszel, kitágul a pupillája, s ezt a jelet te önkéntelenül dekódolod. Ezért is alkalmas a randevúra a félhomályos kávézó, mert itt mindkettőtök szembogara megnő, s ezzel is a kölcsönös érdeklődést üzenik egymásnak. Amikor a szerelmesek mélyen egymás szemébe néznek, ösztönösen a táguló pupillát keresik, s ki-ki izgalomba jön a másik kitágult szembogara láttán.

Nedves ajak, biggyesztés, kissé nyitott száj

tumblr_m7q3kug1WB1rbjc54o1_500_large

A női ajkak vastagsága nagyjából ugyanolyan, mint a szeméremajkaké. Desmond Morris önmimikrinek nevezte ezt a jelenséget, mivel az ajkak így a nemi tájékot szimbolizálják.(Az önmimikri alatt azt a jelenséget értjük, amikor bizonyos testrészeknek a test más részein való utánzására kerül sor) Ha a lány megnedvesíti az ajkát nyelvével, szájfénnyel, rúzzsal, az a szexuális felhívás üzenetét hordozza. Az ajakrúzs, ez a négyezer éves egyiptomi találmány voltaképpen a szexuálisan felajzott nő kipirult nemi szervét utánozza az arcon.

Saját test megérintése

article-2565347-1BB2FAC600000578-231_634x688

Ha egy nő lassan és érzékien a combját vagy a nyakát simogatja, az azt jelzi, hogy ha időben lecsapsz a lehetőségre, magad is simizheted majd ezeket a részeket. Ezt figyeld: saját testének simogatásával a nő ugyanakkor el is képzeli, milyen lenne, ha keze helyén a te kezed volna.

Hengeres tárgyak babrálása

stroking-wine-glass-stem_0

A cigaretta, az ujj, a hosszabb pohár szára, a hosszú fülbevaló, vagy más, férfi nemi szervhez hasonlító tárgy babrálása tudat alatt jelzi, mi járhat az illető fejében. A gyűrű le-föl húzogatása is a szexet reprezentálja.

Oldalpillantás felvont váll fölött

o-WOMAN-COCKTAIL-BACK-TURNED-facebook

A felvont váll is önmimikri, mely a gömbölyű melleket jelképezi. A nő félig leeresztett szempillái mögül addig szemez veled, amíg észre nem veszed azt, aztán gyorsan másfelé néz. A nő ettől leskelődőnek érezheti magát, te pedig meglesett lehetsz.

 

5 jel, hogy bejössz a lánynak
Te észreveszed ezeket a "felhívásokat keringőre"?

 

Foto: i.huffpost.com, data.whicdn.com, mensfitness.com, s1323.photobucket.com, i.dailymail.co.uk, sexual-fu.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,719RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta