Ezt nézed:  / Poén / Suli / A 15 legextrémebb tanár, aki vagányabb, mint te

A 15 legextrémebb tanár, aki vagányabb, mint te

Nem könnyű tanárnak lenni: a gyerek ásítozik vagy a telefonját nyomkodja… De egy csipetnyi humorral a legszárazabb témát mesélve is rátapadnak a diákszemek.

Ha láttátok a Holt költők társasága című filmet, biztos emlékeztek az irodalomtanár John Keating karakterére. A pedagógus fő céljának azt tekintette, hogy kreatív gondolkodásra bírja a tanulókat. Az ügy érdekében attól sem riadt vissza, hogy az asztalra álljon. Úgy tűnik, a Keatingek köztünk járnak. Következzék tizenöt tanár és egyedi tanítási módszere.

1. Aki pizsamában jár be az órára

Egy egyetemi pedagógus gondolt egy nagyot, és hálóruhájában lépte át az iskola kapuját. Nem figyelmetlenség volt furcsa tettének oka: a reggel hétkor kezdődő vizsgák ellen emelte fel így a szavát. Azt nem tudni, sikeres volt-e a megmozdulása, de tanítványainak egészen biztosan kellemes perceket okozott, ha írtak, ha nem.

awesome-teachers-funny-58__605

2. A rajztehetség

Vannak tanárok, akik a táblán élik ki a rajzolás iránti vágyukat, mások diákjaik megkezdett munkáját fejezik be- a dolgozatpapíron.  Vannak, akikben egy őstehetség veszett el, mások vicces szöveggel üzennek: “Légy boldog, és a medve nem esz meg.”

awesome-teachers-funny-62__605

awesome-teachers-funny-63

XX-Of-The-Most-Awesome-Teachers-Ever__605

awesome-teachers-funny-10__605

awesome-teachers-funny-17__605

3. A szexi tanárnéni

Dögös kezdő vagy belevaló milf- a fiúk rajonganak érte. Cameron Diaz is egy ilyen tanárnőt alakít Rossz tanár című filmjében. Pár éve egy zalaegerszegi iskolában gólyaavatás napján egy tanárnő sztriptízbe kezdett- abban a pillanatban biztos jó bulinak tűnt, mikor aztán kiszivárgott a táncolásáról készült videó, már szánta-bánta tettét.

douchebag-supercut-7-bad-teacher-1092284-TwoByOne

4. Az állatbarát

A képen látható tanárnő talált egy macskát, akit nem volt szíve az utcán hagyni, ezért magával vitte az iskolába. Csak nem a Harry Potter Dolores Umbridge-e a példaképe?

awesome-teachers-funny-40__605

5. A selfiebajnok

Ismerek olyan pedagógust, aki Facebook-oldalán megmosolyogtató fotót posztolt magáról: épp a lift tükrében fotózza magát. A legviccesebb, hogy ezt nem viccnek szánta. Más alvó diákjával fotózta le magát.

awesome-teachers-funny-61__605

6. Mr “50 első ing”

Egy férfi negyvenöt éven át ugyanazt a pulóvert öltötte magára évkönyvfotózáskor. Ne legyünk vele szigorúak, elvégre jól tudjuk, egy pedagógus messze van a milliomostól. Az is lehet, munkahelyén egyenruhát írtak elő. Reméljük, nyugdíjaztatásakor megajándékozták egy vadonatúj felsővel- az elkövetkezendő 45 évre.

awesome-teachers-funny-23__605

7. A legidősebb

A képen szereplő néni századik életévét is betöltötte már, s még mindig dolgozik az iskolában; matematikát tanít.

awesome-teachers-funny-6

8. Lánglovagok

Kémia-és fizikatanárok, akik nem félnek tűzbe tenni a kezüket.

awesome-teachers-funny-36__605

9. Felvágták a nyelvét

Megelégelte egy pedagógus, hogy folyton az órát lesik a tanulók, ezért egy papírt ragasztott rá, ezzel a szöveggel: “Az idő halad. És te?”

awesome-teachers-funny-38__605

10. Korral haladók

Jól ismerik a mai sztárokat, és gyakran hozzák példának a dolgozataikban. Így máris szívesebben megválaszolják kérdéseiket. Ezek a tanárok a dalszövegeket is kenik-vágják, például Lady Gagtól a Bad romance-t, és az alábbi fizikapéldából az is kiderül, hogy nem csípik Justin Biebert.

awesome-teachers-funny-54__605

awesome-teachers-funny-32__605

11. “Légy a férjem!”

A lányok leggyakrabban a tornatanárokért lelkesednek. Persze más tárgy képviselői is büszkén viselhetik a ‘szívdöglesztő’ jelzőt.

tumblr_neiph02Emu1rtoe5uo1_500 tumblr_n3bdirnzwi1qafp89o1_500

12. Született színészek

Bizonyos tanárok képesek alakot váltani. Egyik pillanatban még szigorú pedagógusok, majd hirtelen Darth Vaderekké válnak, a következő percben pedig már katonaszerepben tündökölnek.

image.aspx darth

collage2__605

Ez a tanár mindig beöltözik valaminek- én el tudnám képzelni egy fantasy filmben.

 

awesome-teachers-funny-27__605

awesome-teachers-funny-151

 13. Örök tinédzserek

Egy idős tanár úr gördeszkán gurul be órára. Lekörözi a tinédzsereket is?!

awesome-teachers-funny-60__605

14. Ritkán szól, de akkor nagyot

Ők azok, akiknél bármeddig elmehetsz, ha lustálkodásról, puskázásról ésatöbbi van szó. Egy peadgógusnak sokszor elkérték a ceruzáit, aztán elfelejtették neki visszaadni. Ahelyett, hogy szóvá tette volna hanyagságukat, egyedi feliratokkal látta el íróeszközeit. Te hozzámennél Justin Bieberhez? Az ő diákjai, úgy tűnik, hogy nem: a ceruzák ugyanis a helyükön maradtak.

awesome-teachers-funny-13__605

15. Egy hatalmas szív

Valljuk be, őket szeretjük a legjobban. Akik- ha nem is nagyhangúak- bármilyen panasszal fordulhatunk hozzájuk, ők megértően fognak segíteni. A leragasztott iskolaigazgató nem mókából hagyta magát kikötözni: egy-egy ragasztószalagot egy dollárért vehettek meg a  diákok, az összegyűlt összeget pedig jótékony célra fordították.

awesome-teachers-funny-42__605

Egy tanárnő pedig saját otthona előtt alakított ki egy könyvtárat, ugyanis a városban nem volt.

awesome-teachers-funny-251

Láthatod, egy tanár is ugyanolyan ember, mint bárki más. Sőt, lazaság tekintetében verhetetlenek.

Extrém tanárok
Neked vannak vicces tanáraid?

(Fotók: boredpanda, tumblr)

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share