Horváth Tomi már túl öreg a trash stílushoz?

Rovat

Megosztás

Horváth Tomi hamarosan Majkával ad ki a kezéből új szerzeményt, elmondása szerint az EFOTT páratlan élmény számára, azt is hozzátette, a trash stílus már nem az ő világa, ettől függetlenül kedveli az ezen a vonalon mozgó előadókat.

„Több, mint 150 dal van most a szekrényben!”

A Campus fesztivál után jöhetett az EFOTT, Tomi szerint a Velencei-tónál mindig különösen fergeteges a hangulat, éppen ezért külön műsorral készültek a nagy koncertjükre. Legutóbbi szerzeménye, a Nekem jó című sláger még mindig a felkapottak között erősen, ahogyan Tomi nyilatkozik: Imádja a 80-as éveket, s a dal egy régi mulatós nóta újragondolása, amely az 1982-es Budapest Parkos nagykoncert előszelét jelenti. Humoros, jó lendületű, pörgős zene, amit imád énekesünk.

Nekem a televíziózás mindig egy hobbiszerelem volt!

Elmondása szerint a TV irány inkább egy hobbinak tekinthető mellékszál az életében, az elsődleges nagy szerelem mindig is a zene volt és lesz is. A legfontosabb számára újabb kollaborációk szokatlan stílusban, kíváncsian várjuk, kikkel fog debütálni Tomi, aki még azt is elárulta nekünk, nagyon terveznek Majkával egy közös duettet, amit remélhetőleg még idén ki is adnak.

„Azért annyira meredeken még nem tudok mozogni, úgy érzem, hogy ehhez én már öreg vagyok!”

Ha már Trashről lenne szó, nagyon vékony jégnek érezné a hazai énekes, nem tudja magát elképzelni egy Lmen Pralával vagy akár egy BSW zenekarral, úgy érzi, ő ebből már kiörögedett, ettől függetlenül nagyon kedveli a srácokat. Hogy milyen szerzemények várhatóak még idén, mi lesz a közeljövőben, még nem tudni, egyben biztosak vagyunk, nagyon izgatottan várjuk a szerzeményeket!

Képek: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta