Tóth Andi a Duna-parton egy szál bikiniben

Rovat

Megosztás

A féket keresi a hazai énekesnő, de nem igazán találja, legalábbis ezt dúdolja, sőt a videoklip is igen-igen effelé hajaz az alig van rajtam bikini felső és a szétcsapom magam a Duna-parton vágóképekkel!

A hazai híresség arról dúdol, kell még sok-sok haveros, bulizós este, nem igazán akar felnőni, a klipben is i a fetrengős, chipseket bevásárlós Andit látjuk, akit nem érdekel a holnap, csak legyen egy laza chillday a barátokkal. Mondhatnánk nyári flashnek is, végülis még van majdnem 2 hetünk kiélvezni az idei szezont, főleg a fesztiválok közepette, hiszen idén már megtartották az EFOTTot, s most rajtolt a Strand is!

Úgy tűnik, a Lejtő című album egyre közelebb kerül valóban a földhöz, először Vétkeit próbálta meggyónni a fiatal lány, a nézők el is kezdtek aggódni a hazai előadó miatt, mondván, ne törődjön a negatív kritikákkal, az ócsároló hozzászólásokkal, őt nem lehet beskatulyázni, ne akarjon megfelelni mindenkinek. Ám úgy tűnik, nem sok maradt meg belőle, hisz mire is vágyik azóta? Bulik az éjszakában, had szóljon! De lássuk be, fiatalon még augusztus közepén mi mást szeretne egy ifjú, aki próbálja kiélvezni a maradék napsütéseket idén.

Képek: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta