A 18. kerületi rajongók a Bókay-kertben találkozhattak a KS sztárjaival!

Rovat

Megosztás

Nehéz lenne még egy olyan színes helyet találnod Budapesten, mint a Bókay-kert a 18. kerületben. Sehol máshol nincs ennyi változatos program, kikapcsolódási és sportolási lehetőség, mint a 16 hektáros parkban. Strand, uszoda, focipályák, dísztavak, teniszpálya, a téli és nyári szezonban is használható sípálya várja a látogatókat – és ez még csak ízelítő a kínálatból.

Van BMX Cross pálya, gördeszka pálya, teqball, kalandpark, szabadtéri színpad előadásokkal és filmvetítésekkel, futópálya, játszóterek, kondi- és fitneszterem, aerobic központ is.

Fotó: varosgazda18.hu/bokay-kert/

Meg rengeteg zöld ősfa és romantika, dísztavak, sétányok, tavirózsák, sőt még két repülőgép is. Mindez ideális randi helyszínné is teszi a Bókay-kertet.

Ezért forgattuk mi is itt azt az epizódot, amit itt nézhetsz meg!

https://www.youtube.com/watch?v=dKMDZZZ6SFE

 

A Bókay család egykori pestszentlőrinci nyaralójából és majorságából kialakított közpark igazi családbarát oázis lett mára, ahol a gyerekek és a fiatalok igényeire is külön figyelem jut – mondja Ughy Attila polgármester.

A kerület vezetője sokat dolgozott azért, hogy a Bókay-kert ilyen remek helyszín, a XVIII. kerület pedig élhető kerület legyen: a statisztika szerint ezt választották az elmúlt évben a legtöbben azok közül, akik úgy döntöttek, hogy új helyre költöznek a fővároson belül.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta