Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Shawn Mendes 5 évet várt: “Harcolj azért, akit igazán szeretsz!”

Shawn Mendes 5 évet várt: “Harcolj azért, akit igazán szeretsz!”

Az énekes egy rajongó kérdésére nyílt meg a kapcsolatáról, mely elsőre nem volt olyan egyszerű, ahogy azt sokan gondolnák.

Shawn Mendesért lányok milliói rajonganak, ő mégis éveket várt arra, hogy összejöjjön mostani barátnőjével. Camila Cabello és az énekes öt éve ismerik egymást, de korábban csak barátok voltak, mivel Camila komoly kapcsolatban volt Matthew Hussey életmódtanácsadóval egészen 2019 júniusáig. Shawn Mendes rajongóinak rendszeresen tart kérdezz-felelek eseményeket, ahol közvetlenül beszélhetnek vele. Az egyik ilyen alkalmon ezt a kérdést szegezték neki:

“Szerettél már valaha valakit, aki nem szeretett téged, és ha igen, mit tettél?”

A közönségben ugyan sokan felnevettek a kérdésen, hiszen a reménytelen szerelmet valahogy nem a jóképű és sikeres sztár műfajának tartják, ő mégis komolyan vette a kérdést és ezt felelte:

“Ha elmondanám a teljes történetet Camilával, az nagyon hosszú lenne. Inkább azt mondanám, hogy harcolnod kell azért, akit igazán szeretsz. És ha tényleg szereted, meg fogod őt kapni. Csak időbe telik.” – mondta az énekes, aki azt is hozzátette: “Biztosnak kell lenned benne, hogy szereted. Efelől nem lehet kétséged”.

Shawn tehát biztos volt az érzelmeiben, mivel öt évnyi várakozás után, idén júliusban elkezdtek randizni! Azóta pedig elválaszthatatlanok. Minden szabadidejüket együtt töltik, sőt, még egymás koncertjein is feltűnnek, olykor hatalmas meglepetést okozva a közönségnek. Szerintetek megéri várni akár több évet is valakire? Az ő esetükben úgy tűnik, igen!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share