Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / 3 dolog, ami bizonyítja, hogy a nagy fenék előnyös lehet!

3 dolog, ami bizonyítja, hogy a nagy fenék előnyös lehet!

A nagy fenék mindenki számára mást jelent! Van, aki genetikailag örökli, és van olyan is, aki kicsit vagy nagyon elhízott fenék tájon. Szerencsére van egy jó hírünk a nagy fenékkel bíróknak! Van 3 dolog, ami bizonyítja, hogy a nagy fenék előnyös is lehet!

Sajnálatos módon, mi magyarok is az elhízott európaiak közé tartozunk. Ám vigasztalhat minket annak a tudata, hogy nem minden zsír egyforma, ami lerakódik a testünkön.

Beszéljünk a nagy fenékről és annak előnyeiről!

1. Segít az egészség megőrzésében!

Kutatásokkal bizonyították, hogy a szélesebb csípővel és nagyobb combokkal rendelkező személyeknek egészségügyileg – cukor-, szív- és érrendszeri betegségek esetében – nagyobb védettségben érezhetik magukat. Mivel a test alsó részein felgyülemlő zsír lassabban bomlik le, ezáltal kevesebb citokin felszabadulására kerülhet el, ami többek között a már említett cukorbetegség kialakulásához is vezethet.

citokinek: kis peptid vagy fehérje molekulák, melyeket számos immunsejt és a glia sejtek
választanak ki, s amelyek a sejtek közötti kommunikációban játszanak fontos szerepet.

2. A fiúknak jobban tetszik!

Más kutatásokból az derült ki, hogy a férfiak a vékonyabb derekú és szélesebb csípőjű nőket tartják vonzóbbnak. Kim Kardashian erre az egyik legjobb példa, őt mindenki imádja és nagyon vonzónak tartja!

3. Nagyon hasznos!

Szakemberek szerint, terhesség esetén kedvező hatással van a széles csípő a magzat fejlődésére, ugyanis a magzat fejének elég helye van növekedés szempontjából, valamint jobb védelmet és kényelmet biztosít a számára.

Fotók: Facebook

Forrás: 3. Évezred

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share