Ezt nézed:  / Hírek / Pályázatok / Osztálykirándulást és számtalan értékes nyereményt nyerhettek!

Osztálykirándulást és számtalan értékes nyereményt nyerhettek!

A Világjáró Utazási Magazin által meghirdetett nyereményjátékra 2019. március 22-ig küldhetik be pályázataikat (mely regisztrációhoz kötött) az általános iskolák és gimnáziumok osztályai. Az osztályok feladata, hogy közösen készítsenek egy kreatív cikket (szöveg, képek) a Világjáró Utazási Magazin számára. A nyertes osztály fődíja egy fantasztikus ausztriai utazás, aminek helyszínéről már lerántották a fátylat.

De a főnyereményen túl más ajándékok is gazdára várnak…

Ajándék Karintia Kártya 

A Karintiai Idegenforgalmi Hivatal az első helyezett osztály minden tagjának 1 db Karintia Kártyát biztosít a karintiai osztálykirándulás idejére.

Samsonite bőrönd minden győztesnek! 

A győztes csapat minden tagja egy American Tourister – Soundbox kabinbőrönddel lesz gazdagabb. Az izgalmas színekben kapható bőröndök 4 kerekén simán manőverezhető, a bővíthető funkciónak köszönhetően  pedig minden belefér, ami az ausztriai kiránduláshoz elengedhetetlen a számodra! 

Utazás a Semmering Expresszen

A MÁV Nosztalgia Kft. felajánlása egy csodálatos és izgalmas Semmering Expressz élményvonatozás, a Világjáró Osztálykirándulás pályázat második helyezést elérő osztálya számára. Az utazás során családias hangulatban, számos érdekes programról, apró meglepetésről is gondoskodik a vonat személyzete.

Kalandparkos fürdőzés Makón

Az egyik nyeremény kirándulás állomása a Maros Kalandpart és a Makovecz Imre által tervezett Makói Hagymatikum Fürdő. A vendégek nyáron 18 medence és 3 kültéri csúszda közül válogathatnak kedvükre. A kalandparkban canopy, inga, mászófa, alpesi csúszópálya és trambulin várja a csapatot. 

RepTár Szolnoki Repülőmúzeum jegyek

A RepTár élménykiállítás belépőket biztosít az egyik osztály részére, mely tartalmazza az Indóházban elhelyezett magyar katonai repüléstörténeti kiállítás, a repülők, helikopterek, légvédelmi eszközök megtekintését, az interaktív eszközök használatát, a szabadtéri játszótér és a katonai kiképzőpálya,a pilótapont is igénybe vehető vele, csakúgy, mint a 60 perces tárlatvezetés, a 4D mozi élmény és egy finom ebéd.

Annagora Aquapark belépők


A Balatonfüredi Annagora a tókörnyék legnagyobb vízi élményközpontja. Családbarát aquapark, amely 12 felnőtt-, és 3 gyermekcsúszdával, hullámmedencével, beltéri wellness részleggel, bőséges étel-, és italválasztékkal várja az egyik díjazott osztályt teljes létszámban, kísérőtanáraikkal együtt a 2019-es nyári szezonban (június 14. és szeptember 1. között), az általuk választott tetszőleges napon.

Csillagösvény öko-labirintus belépő      

A belépő a Csillagösvény Útvesztő Öko-Élménypark (Nemzeti Történeti Emlékpark szomszédságában) felajánlása Ópusztaszeren. Az Európa-rekorder 3,5 km hosszúságú, a legendás Csodaszarvast formáló sövénylabirintusból a kiút megtalálását érdekes kvíz kérdések segítik. Emellett számtalan különleges szórakozási lehetőség kínál felejthetetlen élményeket az egyik legkreatívabb osztály részére.

Hajókirándulás és Akváriumház meghívás 

A Velencei-Tavi Fejlesztési Nonprofit Kft. felajánlása jóvoltából egy egész osztály belépőjegyet kap az agárdi hajóállomáson lévő H2O Akváriumházba, valamint részt vehet egy, a Velencei-tó halairól szóló előadáson, és sétahajózhat a Velencei-tavon.

Kenutúra a Velencei-tavon 

Az Expedíció Velencei-tó Tömegsport és Környezetvédő Egyesület egy teljes osztályt vendégül lát. Az agárdi hajóállomás melletti Touring Hotel strandjáról indulnak 1,5 órás vezetett kenutúrára, valamint előadást hallgathatnak a Velencei-tó növény-, és állatvilágáról. Egy osztály részére szintén ugyaninnen indul a sárkányhajózás program evezőkkel, mentőmellényekkel, kis oktatással, 20+1 fős sárkányhajókkal.