3 énekes, aki kipróbálta a színészetet

Rovat

Megosztás

Az énekesi és színészi szakma sok esetben egybefonódik annak ellenére, hogy vannak külön énekesek és színészek, akik nem foglalkoznak a másik szakmájával, viszont alkalomadtán szeretik kipróbálni magukat a másikban. Most olyan énekesekről mesélünk, akik valahol megjelentek valamilyen sorozatban egy rövid szerep erejéig. 

Shawn Mendes

A visszatérők (The 100)

3. évad, első epizód

Nemrég már cikkeztünk az amerikai tévécsatorna, a TheCW saját gyártású sorozatáról, A visszatérőkről.  A sorozat története szerint egy atomháború után az űrbe kényszerült költözni az emberiség, amíg a Föld újra élhetővé válik.

97 évvel az említett atomháború után szükségessé válik, hogy megtudják, a Föld élhető-e, mert a bárka, ahol az emberiség megmaradt egyedeinek leszármazottai élnek, szintén kezd élhetetlenné válni, fogy a levegő a szerkezetben. Éppen ezért leküldenek száz tinédzsert, akik egyébként foglyok is a bárkán, hogy megtudják, visszaérhetnek-e a Föld nevű bolygóra.

Kiderül, hogy a tinédzserek nincsenek egyedül a Földön, az általuk nevezett “földiek” pedig folyamatosan irtják ki őket, háború tör ki a Földre érkezők és a földiek között.

A harmadik évadban Shawn Mednes egy énekes fiút játszik, aki dalokkal üzletel egyéb árucikkekért cserébe.

https://www.youtube.com/watch?v=sRKwuL5hmBE

Justin Bieber

CSI: A helyszínelők

11. évad, első és tizenötödik epizód

A tinisztár még 2010-ben jelent meg a CSI: A helyszínelők sorozatban. Egy Jason McCann nevű tinédzsert játszik a sorozatban, akinek megölték a bátyját. A történet szerint Jason nevelőszülőknél lakik és bosszút forral, miután megtudja, hogy a testvére gyilkosság áldozata lett.

https://www.youtube.com/watch?v=Xx_qBj6ZDuM

The Vamps

Jessie / Alex és bandája

A The Vamps angol zenekar tagjai, akik a tinilányok kedvencei, az eredeti Disney-sorozatok visszatérő személyiségei. Először 2015-ben jelentek meg egy dal erejéig a Jessie című sorozatban, majd az olasz Alex és bandája sorozat vendégszereplői is voltak nem is oly régen.

https://www.youtube.com/watch?v=cX_-yoA7l0g

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,167RajongóLike
177,760KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta