Leggázabb féltékenységi jelenetek

Rovat

Megosztás

Aki szerelmes, az nem szeretné elveszíteni a párját, ezért előfordul, hogy féltékenykedik, ha veszélyt észlel. Ez néha jogos, néha nem. Most olyan történeteket olvashattok, amik túlmennek a határon.

Megszólalóink beszámolói alapján rájöhetünk, hogy egy-két ember magántulajdonként tekint a párjára, akit nem ad senkinek. A megtartásáért mindent megtesz, bár valószínűleg ezzel el is veszíti őt.

Loretta (18)
Új tanár érkezett a suliba. Frissen végzett, fiatal pasas volt, nagyon cuki, mosolygós, elég szexi is. Az egyik barátnőmmel Facebook-on kibeszéltük, hogy mennyire jól néz ki. Rá fél órára felhívott a csaj pasija, hogy én mégis mit képzelek magamról, adom a barátnője alá a lovat, meg akarom csalatni a tanárral. Szóhoz sem jutottam… Hadd beszélgessek már emberekkel arról, amikor akarok. Én a jelszavamat sem adnám meg, de ha mégis ilyen helyzetbe kerülnék, egyből dobnám a francba a csávót.

Jani (19)
Még az első barátnőmnek voltak nagyon gáz megnyilvánulásai. Jó nő volt, nem is szakítottam vele egy darabig, örültem, hogy ilyen gyönyörűség szóba áll velem. Nem voltam megelégedve a testemmel, el akartam menni konditerembe felszedni némi izmot. Ő totál kiakadt ezen. Megtiltotta, hogy jobban nézzek ki, mert akkor sok lány rám akar hajtani és biztos megcsalom. Most már nem értem, miért nem vettem kondibérletet, hogy legyen záloga is a szakításunknak.

Bazsi (20)
A haverom sosem bulizhatott velünk. Mindig este 10-kor fel kellett hívnia a vezetékes telefonról a nőjét, hogy bejelentkezzen. Azt gondolta az az idióta, hogy este 10 előtt nem csalhatja meg. Ezzel csak azt érte el, hogy valóban keresett egy másik lányt, aki már nem ellenőrzi ennyire. Az ex azóta is (3 éve) egyedül van, nem is értem, miért

Hilda (19)
Elmentem az egyik magyar énekes koncertjére. Nagyon jó volt. Akkor láttam őt először élőben, kiválóan adott elő, sikerült is közös képet csinálnunk. Az akkori barátomnak elmeséltem. Látta rajtam a kitörő lelkesedést, de ő csak flegmázott. Másnap bevallotta, hogy nagyon rosszul aludt az éjjel, mert úgy érzi, történt valami köztünk a hírességgel, de ha nem, akkor majd történni fog. Jézusom. Nem is maradtunk együtt utána, bár nem csak emiatt. Hogy a fenébe lehet arra gondolni, hogy egy átlagos lány elmegy egy fellépésre és aztán haza is viszi a sztárt? Eléggé irreális gondolatai voltak.

Írta: Czár Fruzsina

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta