3 mondat, melyekből tudhatod, hogy szerelmes beléd!

Rovat

Megosztás

Akadnak olyan mondatok, amelyek hallatán rossz érzés lesz úrrá rajtunk, ám vannak olyanok is, melyek hallatán azonnal tudhatjuk, hogy a másik fél valószínűleg többet érez irántunk! Kíváncsi vagy, melyek ezek a mondatok? Most megtudod!

“Szeretnék mindig veled lenni!”

Ha azt érzed, hogy a párod érdeklődik minden iránt, amit te szeretsz, szívesen megy veled olyan helyekre, ahová annyira nem vágyik  (pl. vásárolni , vagy focimeccsre), bemutat a barátainak, szüleinek, akkor biztos lehetsz benne, hogy fontos vagy neki! Egyszóval ha szereti, hogy állandóan vele vagy, bevon, a szabadidős programjaiba, s mindent közösen akar veled csinálni, akkor szinte biztos, hogy tényleg szerelmes beléd.

“Nagyon büszke vagyok rád!”

Az emberek többsége általában szereti elrejteni az érzéseit, ezért kerülik a nagy szavakat, vallomásokat. De ha észrevesszük, hogy dicséri a külsőnket, intelligenciánkat, eredményeinket, sikereinket, és ezt őszintének is érezzük, biztosak lehetünk benne, hogy tényleg szeret minket. A külsejével kapcsolatban bárkinek lehet kedveskedni, de a többi dicséretet csak azt kaphatja, akit igazán szeretnek.

kiss-06

“Tudom, hogy mit szeretnél!”

Szintén biztos jele, hogy szeret bennünket a párunk, ha figyeli az arckifejezésünket, a szemünkbe néz beszélgetés közben, észreveszi az apróbb kis változásokat is. Már egy  nézésből, egy mozdulatból, egy szóból is  tudja, hogy milyen a hangulatunk, mit érzünk, s mit szeretnénk épp. Fontos neki, hogy jól érezzük magunkat a kapcsolatban, s ezáltal is  érezteti, hogy mennyire szeret.Aki nem szerelmes, az valószínű kerüli a szemkontaktust, ezzel is kifejezve az érdektelenségét irántunk.

3 mondat, amelyből tudhatod, hogy szerelmes beléd!
Hogy gondolod, melyik mondattal lehet legjobban célozni érzésünkre?

Képek forrása: Netflix, dreamicus.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta