Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 3 tipp, hogy Te légy a tökéletes pasi!

3 tipp, hogy Te légy a tökéletes pasi!

Tökéletes pasi? Létezik? Gyakran felmerül ez a  kérdés. Nézzük, mi az a három dolog, ami miatt elmondhatja a párod rólad: “tökéletes”!

Legyen megbízható

Nagyon fontos az, hogy a férfi legyen őszinte, s megbízható. Tudjuk hogy minden esetben számíthatunk rá, ha megígér valamit, azt be is fogja tartani. Csak semmi trükközés, egy megbízható pasi esetében nem kell azon gondolkodnunk, hogy a szavainak, vagy a tetteinek higgyünk inkább.

Kész a problémák megbeszélésére

A ” tökéletes” férfi nem kezd el minden apróságon vitatkozni, vagy jelentéktelen bosszúságokból veszekedésig  fajuló jelenetet csinálni. Minden esetben tudja, hogy miért  és mikor érdemes vitába szállni a másikkal, igaz kiáll a saját véleménye, és értékei mellett, de minden kicsi dolgon nem akad fenn. Érvekkel és tényekkel meg lehet győzni, s belátja azt is, ha nem neki volt igaza, s ezt a párjának is képes “bevallani” .

Legyen ápolt

Ahogy nőknél, úgy a férfiaknál is nagyon fontos, hogy ne hanyagolják el a külsejüket. Adjon magára s az öltözékére. Legyen természetes az számára, hogy időnként elmegy fodrászhoz vagy hogy rendszeresen borotválkozik.  Ha edzi magát, pl. konditerembe jár vagy sportol valamit, az külön jó pont.  Az ápolt külső már magába is vonzó lehet, az elhanyagolt pedig inkább visszataszító, amit egy idő után már nem fog  tolerálni a barátnője.

3 tipp, avagy hogyan lehetsz tökéletes pasi !
Szerinted melyik dolog a legfontosabb?

Képek forrása: Pixabay

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share