Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Téli csajos program ötletek

Téli csajos program ötletek

Ebben a hidegben nem könnyű jó csajos program ötleteket találni, pláne, hogy nem túl sok motiváció van a hideg miatt kilépni az ajtón. De ezek a tippek biztos segítenek majd, ha nincs semmi ötletetek. 

1. Nappali pizsiparti

Az esti, éjszakába nyúló pizsiparti már uncsi, pláne, hogy a szépítő alvás nagyrésze el is marad. Ezért inkább kezdjétek el délután a bulit, akár egy közös ebéd elkészítésével,  de a szabály, hogy csakis pizsibe lehet lenni. Beszéljétek ki a pletykákat, igyatok teát és érezzétek jól magatokat.

2. Este egy témára

Ha már pizsipartiról vagy valami házibuliról van szó, akkor legyen valami témája, mint az amerikai filmekben. Legyen szó Hawaiiról, vagy Harry Potterről, nagyon mókás tud lenni, ha minden egy témáról szól a buliban, mind a kajában, ruhában és zenében.

3. Kimozdulás a hidegben?

A hideg miatt sok program nem túl kecsegtető, de próbáljatok meg jól felöltözni. Menjetek el korcsolyázni, szánkózni, hóembert építeni, érezzétek magatokat újra gyerekeknek! Utána pedig egy jó forró csokizás vagy teázás tökéletes ahhoz, hogy felemelegjetek.

4. Közös főzés

Egy jó forró leves, vagy valami süti sütés tökéletes program arra, hogy összegyűljetek valamelyikőtöknél, és még egy jót is egyetek. Keresgéljetek recepteket, vagy legyetek kreatívak és kísérletezzetek a hozzávalókkal, tuti szuper estétek lesz.

Fotó: pinterest.com

Fotó: pinterest.com

Borítókép: teenvouge.com

Csajos esték télen?
Te sem szívesen mozdulsz ki télen?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share