Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 4 dolog, amit csak az igaz barátaiddal csinálsz!

4 dolog, amit csak az igaz barátaiddal csinálsz!

Sok barátunk lehet, de igaziból csak kevés van. Ők azok, akikkel olyan dolgokat tudsz csinálni, amit másokkal soha.

Megbeszélitek a párkapcsolati ügyeiteket

Bármit elmondhattok egymásnak. Elmondhatod neki, hogy a kiszemelt pasi mit írt, ő pedig segít kielemezni. Elküldheted neki a screenshot-ot is, senkinek nem fogja tovább küldeni. Elpanaszolhatod, hogy a pároddal összevesztetek, az első dolga lesz kitalálni a megoldást.

Megeheted a kajáját

A haverjaid megkínálnak udvariasságból, te pedig leszűröd, hogy valójában nem is akarnak adni, ezért inkább passzolod? A legjobb barátodtól meg se kérdezed, és veszel a chipséből, beleiszol az üdítőjébe, kirámolod az egész hűtőjét. Ő pedig egy percig sem fog rád haragudni.

Bátran elmondhatod a véleményedet

Ha egy ismerősöd történetét hallgatod, hiába van meg a vele ellenkező véleményed, nem akarod a szemébe mondani. Az igaz barátod viszont más. Neki simán a képébe vágod, ha hülyeséget csinál. Persze jobb itt is kíméletesnek lenni, hogy ne legyen sértődés, de az tény, hogy számíthattok egymásra és megpróbáljátok a jobb útra terelni a másikat.

Megoszthatod a kudarcaidat

Nem sikerült a nyelvvizsgád? Elmentél randizni, de nem jött össze? Elrontottál valamit a diákmunkádban? Ezeket nem szívesen mondod el másoknak, de a legjobb barátok előtt nem ciki. Ők sosem fognak vesztesként tekinteni rád. Akkor is szeretni fognak, ha sokszor hibázol, neked pedig könnyebb lesz a lelked, ha elmondhatod valakinek a problémáidat.