Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / 4 dolog, amit Juli szerint csak akkor mondanak a pasik, ha komolyan is gondolják

4 dolog, amit Juli szerint csak akkor mondanak a pasik, ha komolyan is gondolják

Odavagy a srácért és jól ki is jöttök egymással. De hiába a szerelmes üzenetek, a közös programok, mégis bizonytalan vagy. Vajon tényleg komolyan gondolja ezt az egészet, ami köztetek van?

Noha azt gondolnád a Középsuli Julija mindig magabiztos, elárulunk egy titkot: Juli valóban rámenős, főleg, ha pasikról van szó, azért volt, hogy néha ő is elbizonytalanodott.

 

Hogy ezt elkerülje, összegyűjtött négy olyan dolgot, amit ha egy pasi mond neki, akkor tuti, hogy nem csak “játszik” vele.

Juli szerint, ha a srác ezeket mondja neked, akkor valóban komolyan gondolja a kapcsolatotokat!

„Szeretnélek bemutatni a szüleimnek”

Mivel elsősorban mi, lányok vagyunk azok, akiknek fontos, hogy a párunk és a szüleink ismerjék egymást, így ha egy fiú mond ilyet a barátnőjének, akkor azt a pasit tessék nagyon komolyan venni! A legtöbb fiú irtózik mindenféle kötelező szerepléstől, nem szeret bájologni a családi összejöveteleken, így ha erre a lépésre szánja el magát, akkor megnyugodhatsz.

„Szeretlek”

Ismeritek az a szitut, mikor érzitek, hogy kikellene mondani a nagy szót, de valahogy nem megy? Na és azt, amikor te már ezerszer mondtad a kedvesednek, hogy szereted, ő meg csak annyit reagált, hogy „én is”? Egy pasi sem mondja ki indokolatlanul ezt a szót, mert tudja, mekkora súlya van. Ha a fiúd egyik nap úgy válik el tőled a suli kapujában, hogy azt mondja, szeret, akkor az úgy is van!

„Jövőre elmehetnénk”

Valljuk be, a mi korunkban a fiúk nehezen köteleződnek el és még kevésbe terveznek két hétnél hosszabb távra, legyen szó párkapcsolatról vagy sportklubról. Szóval, amikor a szerelmed előhozakodik azzal, hogy mi lenne, ha jövőre együtt mennétek fesztiválozni vagy sátorozhatnátok a Balatonon, akkor már készítheted is a bőröndödet, mert ez a fiú tényleg komolyan gondolja veled!

„Félek”

A fiúk nem sírnak, a fiúk nem félnek semmitől…blablabla, mindannyian ismerjük ezeket a sztereotípiákat, amelyeknek a pasik meg is akarnak felelni. Ha a párod a kétségeiről, félelmeiről beszél neked, akkor azt vedd megtiszteltetésnek, mert valószínűleg te vagy az egyetlen ember, akinek elmondja az aggodalmait. Ha eddig szemernyi kétséged is volt afelől, hogy mit érez irántad a fiú, remélem, most már tényleg elhiszed, hogy odavan érted!

4 dolog, amit Juli szerint csak akkor mondanak a pasik, ha komolyan is gondolják
Neked melyik bűvös mondatot mondták már?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share