Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Közel 1 millió követő: így keres pénzt a népszerű TikTok sztár az alkalmazással

Közel 1 millió követő: így keres pénzt a népszerű TikTok sztár az alkalmazással

A semmiből nőtte ki magát négy hónappal ezelőtt, ma pedig már a megélhetését jelenti a videózás.

Salina átlagos főiskolás is lehetne, hiszen ha elsétálna mellettünk az utcán, fogalmunk sem lenne róla, hogy a virtuális térben igazi sztár. A 22 éves lányt viszont pár hónap alatt közel 1 millióan követték be TikTok-on, Salinakilla nevű profilján. A teljes ismeretlenségől nőtte ki magát, ma pedig már a megélhetését is jelenti a videózás.

Nagyon gyorsan történt, egyre többen és többen lettek. 10.000 új követőm volt minden nap – mondta a lány a Business Insidernek.

Először négy hónappal ezelőtt töltött fel videót, amikor Japánban volt egy pár napos látogatáson. Aztán rájött, hogy ebben van lehetőség, és elkezdte tanulmányozni, milyen tartalmakra vannak rákattanva az emberek.

Rengeteg TikTok videót néztem, a “For you” oldalon, és teszem ezt ma is, hogy lássam, mi az, ami épp trendi. Ez elvesz néhány órát a napomból. Maga a videó elkészítése lehet pár perc, de akár órákig is eltarthat, attól függően, hogy mennyire bonyolult – árulta el a technikáját a lapnak.

 

Most 927.000 követője van, napokon belül elérheti az 1 milliós határt. Napi 2-4 videót tölt fel, melyekben sminkel, táncol és vicces dolgokat csinál. Ezzel pénzt is keres, az élő közvetítések során virtuális ajándékokat küldhetnek neki a követői, ezeket pedig pénzre váltja. Egy-egy élőzéssel 20-50 dollárt tud megkeresni, de nem ritka az sem, hogy 100 dollárt ér egyetlen live. A fiatal lány viszont nem akar itt leragadni, TikTok karrierjét saját divatmárkájának építéséhez, ugródeszkaként használja.

Szerintem nagyon fontos, hogy a TikTokot eszközként használd más dolgok eléréséhez. Hosszú távon nem ismerek senkit, aki napi négy videót akar csinálni minden nap, élete hátralevő részében – mondta a terveiről a TikTok sztár.

 

Salina egymilliós követőszámával jól teljesít, de sehol sem áll Paige Niemann-hoz képest. A fiatal lányt 1.6 millióan követik a TikTok-on, 104 ezren az Instán, ezt pedig annak köszönheti, hogy napjaink egyik legnépszerűbb énekesnőjének, Ariana Grandénak a kiköpött mása. Szavazásunkban elmondhatod, hogy Te mit gondolsz a TikTok sztárokról!

Közel 1 millió követő: így keres pénzt a népszerű TikTok sztár az alkalmazással
Te mit gondolsz a TikTok karrierről?

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share