Ezt nézed:  / Divat/Életmód / 4 ok, amiért a család sokkal jobb, mint a barátság

4 ok, amiért a család sokkal jobb, mint a barátság

Néhányan a családot előnyben részesítik a barátságnál, néhányan fordítva gondolkodnak. De hogy miért sokkal jobb az első változat, mint a fordítva? Összeszedtünk négy olyan okot, ami azt bizonyítja, hogy sokkal királyabb a család, mint a barátság.

1. Egy vér csörgedezik az ereitekben családon belül.

Szereted őket vagy sem, a valódi lényed mindig is kötődni fog a családtagjaidhoz. Akárhová mész, akármit csinálsz, genetikailag össze vagytok kapcsolva. A családod minden esetben előnybe helyezi a te jólétedet, ahogyan te is megteszed ugyanezt a családtagjaiddal. Egy telefon anyától, hogy baj van, és máris rohansz, még ha a legjobb barátoddal trécselsz is éppen. Egy családban pedig sokkal nagyobb szeretet övez, mint egy barátságban, és ne feledd, a legjobb barátodnak is van családja, így mindez, ami leírásra került, rá is vonatkozik.

Gif: Photobucket.com

Gif: Photobucket.com

 

2. A családod képes áldozatot hozni a kedvedért.

A család szeretete feltétlen. Soha nem várja el, hogy viszonozz egy szívességet, hogy visszaadd, amit kaptál tőlük, sose jössz nekik eggyel. Habár lehetnek olyan barátaid, akik ténylegesen egész életedben segítenek bármiben, ne feledd, hogy a családod az, aki függetlenül a viselkedésedtől mindig segíteni fog, és még ha meg is bántod őket, ők akkor is ott fognak állni melletted.

3. A családod sosem fog hátba szúrni.

De sajnos előfordulhat, hogy egyes barátaid simán megtennék, ha az érdekükben állna. A családod viszont nem is gondolkozna azon, hogy áldozatot hozzon érted, ha úgy adódik. Még, ha hisztizel, rosszul viselkedsz, ugyanúgy szeretni és támogatni fognak. Soha nem tennének olyat, amivel árthatnak neked, miközben ők nagyon is sokat nyernek ezzel. Nos, lehetnek olyan barátok viszont, akik ezt megtennék.

"Ne fordíts hátat a családnak." Gif: Tumblr

“Ne fordíts hátat a családnak.”
Gif: Tumblr

 

4. A családod sokkal tovább lesz veled, mint a barátaid.

Nem számít mennyire segítőkész, kedves, rendes, támogató barátaid vannak, a szörnyű igazság az, hogy nagyobb esély van arra, hogy egyik fiatalkorban megszerzett barátaidat elveszíted az évek során, mint arra, hogy életed végéig veled maradnak. A családod viszont valóban végigkísért az életeden.

Család vs. Barátság
Neked fontosabb a család, mint a barátság?

 

Borítókép: Cittafutura.net

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share