40 év Rock – 40 dal aranyba foglalva

Rovat

Megosztás

Jó hírt kapott a MOBILMÁNIA gárdája: a CD eladások és digitális forgalmak összesítése alapján – a Bajnok / Zefi 40 lemez elérte az ARANYLEMEZ státuszt!

A Kékesi „Bajnok” László és Zeffer András „Zefi” nevével fémjelzett BAJNOK & ZEFI 40 című jubileumi válogatáslemez 2020-ban jelent meg, amelyen az elmúlt 40 év közös zenekarai (P.Mobil, TRB, RockBand és Mobilmánia) dalaiból választották ki 20-20 szerzeményüket. A dalokat a Mobilmánia muzsikusai (Gamsz Árpád, Zeffer András, Kékesi László, Donászy Tibor, Nusser Ernő) mellett többek között olyan neves közreműködők előadásában hallhatjuk mint: Charlie, Keresztes Ildikó, Szandi, Pataky Attila, Nagy Feró, Varga Miklós, Takáts Tomi, Kalapács József, Nyerges Attila, Roy, Sipos Péter, Sipos Tamás, Szirota Jennifer, Kálmán György, Rudán Joe, Kiss Zoltán, illetve akik a lemezen zenélnek: mint például Závodi János, Alapi István, Lukács Peta, Fischer László, Frenreisz Károly, Csillag Endre, Bogdán Csaba, Szijártó Zsolti, Cserfalvi „Töfi” Zoltán, Jankai Béla, Horváth Miklós…

A lemez megjelenését december 23-án KARÁCSONYI NAGYKONCERT követi a Budapest Sportarénában. A koncertet három nappal megelőzően érkezett a jó hír, hogy az album elérte az aranylemez státuszt.

– „A koncert eddig is sok ünneplésre adott lehetőséget, a fellépők közül, hogy csak pár születésnapot említsünk: Bajnok 70, Horváth Attila 70 és Pataky Attila tortájára is idén került fel a 70-es szám, míg Frenreisz Károly 75, Závodi Janó pedig éppen a koncert befejezése napján – szenteste – ünnepli velünk a születésnapját. Ezzel a hírrel, hogy az album aranylemez lett, eggyel több okunk lesz az ünneplésre” – vallja Zeffer András.

Esemény a linken keresztül elérhető.

Főkép: sajtófotó

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta