A 444 nemcsak a tinik képességeit és tudását becsüli le, hanem még a szüleikét is!

Rovat

Megosztás

A Középsuli sorozat már a 122. résznél jár!  Hálásak vagyunk nektek azért, hogy Középsulisaink életét – a kéthetente YouTube-csatornánkon megjelenő részek nézésével, –  nyomon követitek! Úgy érezzük, itt az ideje, hogy újra felhívjuk a figyelmeteket arra, mi is a különbség vélemények, állítások és tények között!

A 444-en megjelent cikknek köszönhetően előfordulhat, hogy néhányatokban, s még talán a szüleitekben is rossz vélemény alakul ki a Középsuli sorozatról, hiszen a lap egyértelműen szubjektív (értsd: nézőpontjuknak megfelelő) állítást közöl rólunk, objektív (értsd: tárgyilagos) helyett. Hálásak vagyunk nekik azért, hogy a cikk megjelenésének okán, felhívhatjuk az interneten megjelenő tartalmak veszélyeire a figyelmeteket, másrészt úgy érezzük, választ vár a 444.

Bár könnyebb lenne számunkra is, ha csak állításokat közölnénk, mi ennél jóval többre tartunk Titeket!

A Középsulisokat és az ő diákéletüket bemutató részek már négy éve jelennek meg csatornánkon. Ez bizony hosszú idő, amit a magatok bőrén is érezhettek, hiszen vagy épp iskolába jártok, vagy már magatok mögött hagyva, pontosan tudjátok, milyen is a középiskola négy éve. Ahogyan Ti magatokon érzitek a változást, úgy az interneten megjelenő különböző tartalmak, közösségi média felületek is folyamatos változásban vannak.

A YouTube-on megjelenő tartalmak esetében, szerencsére ma már könnyen lehet jelezni, ha egy-egy videó szponzorációt tartalmaz. 

Mint a digitális kor felnövekvő generációja, mi tudjuk, hogy Ti magatok sem hiszitek, hogy egy websorozat, mint a Középsuli, ahogyan akár egy oldal is, mint a 444, képes megélni fizetett tartalmak nélkül. Szóval nem gondolnánk, hogy a 444-en megjelenő random hirdetések, mint a ,,Tanuljon angolul könyvek nélkül! Csak ezzel az egyszerű trükkövel!” (ez nem elírás!), az ,,Ortopédiai kutyaszófa“, vagy éppen ,,Bodrival utaznál? Köss nálunk biztosítást 10% kedvezménnyel!” szervesen a laphoz tartoznak, vagy annak tartalmaihoz. Persze fenntartjuk annak a lehetőségét, hogy ebben tévedünk! 🙂

Mit reklámozhatott a 444 négy éve? Hogy, miért pont ez a kérdés? Mert az általuk említett sorozatrész, amiből egy részletet kivágtak, már négy éves…  

Ahogyan a mi szüleinknek is új az, hogy az interneten ma már bárki, bármit írhat, úgy Ti már tudjátok, hogy ez így van. A múlt időből így lesz jelen a 444-en, az aggódó apukából pedig, sok száz másik szülő megtestesült képviselője, mintegy egybehangzó és egyetemes (értsd: mindenki által elfogadott) vélemény megfogalmazója….

Ezért is hívjuk fel több cikkben is a figyelmetek arra, miképp lehet kiszűrni a tényeket az állítások és kijelentések halmazában. Igaz, írhatnánk arról is, hogy miképp adunk tanácsokat a saját történeteitek által, amiket megosztotok velünk; milyen módon biztatunk a problémamegoldásra; hogyan figyelmeztetünk Titeket a sulis határidőkre, és hogyan szeretnénk, ha a tudásotok bővülne a kötelezők felelevenítése, vagy éppen egy Középsulis történelemóra által, de felesleges ezt tovább is mondanunk, hiszen tudjátok!

Hálásak vagyunk nektek a szeretetért, s hisszük, hogy a világ változásaival karöltve, Ti magatok lesztek a jövő generációja, akiknek nem kell túlmagyarázni a dolgokat, hiszen beleszületve az internet világába, már alapvetően tudjátok, mi és hogyan működik! Reméljük, hogy a szüleitek is látják ezt, ahogyan ők maguk is beletanulnak. 

GIFek forrása: giphy.com

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta