Mi volt a legnagyobb hazugság, amit valaha mondtál, és mi lett a következménye? Titeket kérdeztünk!

Rovat

Megosztás

Hazudni nem szép dolog, ezt tudjuk, de lássuk be, mi is nap mint nap füllentünk ilyen-olyan dolgokról.

Persze nem mindegy, hogy egy kis ferdítésről vagy egy otromba nagy hazugságról van-e szó, ahogyan az is számít, hogy végül, mi lesz a kamuzásunk végkimenetele.

 

Ha hazudtad már azt a barátnődnek, hogy jól áll neki egy felső pedig előnytelen volt számára vagy elhitetted a haveroddal, hogy baromi jól focizik, pedig totál botlábú…nos, akkora nagy kárt talán nem tettél az életében. Nem úgy a következő interjúalanyok, akik hatalmasat lódítottak és persze lebuktak.

Tami (18) – “Az egyik legrosszabb dolog, amit valaha tettem, hogy megcsaltam a párom.”

 

 

Már egy éve voltunk együtt, amikor a kapcsolatunk kezdett ellaposodni és ahelyett, hogy megoldást kerestem volna rá, szemet vetettem a pasim egyik nagyon jó haverjára. Kezdetben csak sokat dumáltunk messengeren, aztán már többször együtt is lógtunk, sőt volt, hogy nála aludtam. Karácsony előtt aztán kissé összezördültünk a fiúmmal és én átmentem ehhez a jó baráthoz vigasztalásért. Nem sokkal később kopogtattak az ajtón és kiderült, a pasim jött át a haverjához. Gyorsan elbújtam a szülők hálószobájában, amíg a pasim ott vendégeskedik. Vagy egy órát kuporogtam az ágy mellett, mikor – fogalmam sincsen miért – a fiúm benyiott a szobába, felkapcsolta a villanyt és meglátott engem, az ágy mellett kuporogva. Nem szólt semmit, csak feldúltan távozott. Másnap a kertünkbe bedobálva találtam meg a cuccokat, amiket nála hagytam. Soha többé nem beszélt se velem, se a haverjával. A mai napig bánom, hogy nem voltam vele őszinte.

Bálint (19) – “Azt kamuztam, hogy van csajom, pedig nem is volt.”

 

 

Ez önmagában is ciki, hát még az én sztorim. Kilencedikes voltam és volt egy végzős csaj, aki elég sok srácnak tetszett, nyilván nekem is. Egyszer aztán egy baráti iszogatás alkalmával szóba kerültek a csajok és hogy felvágjak, benyögtem, hogy a Sárával – a végzős csaj – járunk, de egyelőre még csak titokban. Nagyon könnyen ment a kamu és élveztem, hogy a középpontban vagyok és irigyelnek a többiek. Ez az érzés hétfőig meg is maradt, a suliba menet viszont éreztem, hogy ez a kis füllentésem még sok kellemetlenséget fog okozni nekem. Meglepetésemre jó pár hétig tartotta magát a sztori. Mígnem egy este kaptam egy levelet Sárától, amiben számon kért, hogy miért terjesztem róla, hogy velem van, mikor ő az egyik osztálytársával jár és a srác most szakítani akar vele, mert azt hiszi, megcsalja. Mindebből az lett, hogy volt egy kellemetlen találkozásom Sárával és a pasijával, akiknek el kellett mesélnem a sztorit. Majd követelték, hogy valljak színt a haverok előtt is. Az egész négy évemet végigkísérte ez a kamu és gáz sztori.

Hanna (17) – “A legdurvább történetem  arról szólt, hogy van egy bandám, amiben énekelek és gitározok.”

 

 

Mivel általános iskolában lúzer voltam, úgy döntöttem, gimiben menő leszek. Így förtelmes nagy kamukat találtam ki, például, hogy van egy bandám. Mivel erre a sztorira eléggé sokan rákaptak, így elkezdtem komolyabban venni a témát. Mutogattam demókat, fotókat, meséltem a koncertjeinkről stb. Az egész történetemben annyi legalább igaz volt, hogy az unokabátyám dobolt egy kis garázszenekarban. A kis történetem addig tartotta magát, amíg az énektanár fülébe nem jutott a dolog, aki egyben az igazgatóhelyettes is volt. Ő ugyanis megkért, hogy lépjünk fel a zenekarommal a szalagavatón és én zavaromban igent mondtam. Igyekeztem titokban tartani, de ez csak pár napig tartott, amíg a sulirádió be nem mondta, hogy fellépünk. Egyre kínosabb lett a helyzet, végül a sors mindent megoldott. Az történt ugyanis, hogy az unokatesóm bandája bejutott egy tehetségkutató válogatójába, így a következő hétfőn jöttek a számonkérések, hogy látták a zenekart a tévében, de nem én voltam az énekesnő. Gyorsan kreáltam egy kamu sztorit, hogy úgy döntöttünk, egy idősebb és tapasztaltabb lányt küldünk be a tévébe, mikor az egyik osztálytársnőm megszólalt, hogy ez érdekes, a banda ugyanis azt nyilatkozta, hogy ez az eredeti felállásuk. Innentől már mindegy is volt, mint mondtam, elkönyveltek a „kamu rocksztárnak.” Nem csak az osztálytársaim fordultak el tőlem, de a tanárok előtt is beégtem, hogy lemondtam a szalagavatós fellépést.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta