Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 5 dolog, amiért ne járj gazdag pasival

5 dolog, amiért ne járj gazdag pasival

Egy kapcsolatban elengedhetetlen kérdés az anyagiak. Legtöbbször ugyan nem esik szó róla, de van, amikor komoly gondokat is okozhat. Jelen esetben az, ha valakinek a párja gazdag, vagy gazdag családból származik.

 

1

A családi háttér előbb-utóbb terítékre kerül, így, ha a barátod családja tehetős, akkor esetleg ferde szemmel nézhetnek a te családodra. Tudom, hogy nem szép dolog megítélni az embert az anyagi hátteréről, mégis ez magasabb körökben elég gyakran előfordul.

 

2

Ha sok pénze van valakinek, az akkor a párjának nyilván mindent meg szeretne adni. Ezzel pedig azt mutatja ki, hogy nincs olyan, amit ne tehetne meg. Egy idő után azonban olyan érzést kelt, hogy pénzzel akarja megvenni a szeretetedet. Sokszor pedig egy-egy veszekedésnek az vet véget, ha vesz valami drága dolgot, hogy újra béke legyen.

 

3

Ott lesz az örök bizalmatlanság. Ha valaki tehetős, annak nyilván sokat is kell érte dolgoznia és sok emberrel kell találkoznia. Azt nem válogathatod meg, hogy csak férfiakkal találkozzon. A nők is ugyanúgy képbe kerülhetnek és mint minden embernek, egy gazdag férfi nagyon vonzó. Bizonyára nem egy ajánlatot fog kapni idegen nőktől, te pedig addig otthon idegeskedhetsz.

 

4

Visszatérve a munkára, sokszor fordul elő, hogy neki kötelezettségei vannak, ezért sokat kell dolgoznia. Ez pedig rányomja a bélyegét a kapcsolatra. Lehet olyan is, hogy egy kettesben eltöltött romantikus vacsora is meghiúsul, mert éppen csörög a telefon és azonnal fel kell venni, arról nem is beszélve, hogy hétvégén azonnal rohanni kell a munkába, mert rá van szükség éppen.

 

5

A családtervezés is nehézkes lesz. Hogy lehetne a háztartást vezetni, esetleg gyereket nevelni egyedül, mikor a ház ura éppen dolgozik. Sokszor ilyenkor minden teendő a feleségre marad, ami miatt folyton kimerült és boldogtalan lesz.

5 dolog, amiért ne járj gazdag pasival
Te járnál gazdag pasival?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share