Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / 5 dolog, amit egy lány soha nem akar hallani a barátjától

5 dolog, amit egy lány soha nem akar hallani a barátjától

Ha nem tudod, mivel bántottad meg a barátnőd, és csak értetlenül állsz a vita közepén… Íme, 5 dolog, amit egy lány soha nem akar hallani a barátjától.

1.”Nincs kedvem hozzád.”

Forrás: giphy

 

Mikor a srác, akire egész nap vártál, gondoltál, és végre melletted van, megadja a kegyelem döfést: “Nincs kedvem hozzád.” Valójában itt már mélyebb gondok bújnak a felszín alatt. Miért nem öröm és felhőtlenség a találkozás? Nem tudnád életed minden percét lélekben neki adni? Miért sok belőle? Ha bármelyik kérdésben meginogtatok, akkor annak a kapcsolatnak nincs jövője.

2. “Az exemmel…” -akárhogy folytatódik a mondat, a srác halálra ítélete magát.

Forrás: giphy

 

Hogy juthat még eszébe? Egyáltalán, miért gondol még rá? Lehet, hogy vannak elvarratlan szálak, de az is lehet, hogy csak azt akarta jelezni: jobb vagy neki, mint bárki. Hasonlít téged hozzá, vagy csak megkönnyebbülve mondja, már nincs többé. Mindenesetre, ha az ex szó előkerül, ott hatalmas vihar várható.

3. “Beszélgettem egy lánnyal…”

Forrás: giphy

 

Hogy mit csináltál? – adsz neki egy pillanat türelmet, hogy befoltozza a süllyedő hajót. Akármilyen lányról van szó, ez a mondat a barátnődnek rosszul fog esni, és gondolatban már 72 féleképpen eltörölte a lányt a föld színéről. Teljesen mindegy, számít-e neked az a valaki valamit vagy életedben most láttad először. Minden lánynak fáj belül, ha a párja emleget egy másikat.

4. “Mintha híztál volna kicsit.”

Forrás: giphy

 

(Na jó, azért ez már tényleg több a soknál.) Ha így van, ha nem, ilyet nem mondunk a másiknak. Ha nem a testéért jöttetek össze, akkor ez a változás egyébként sem vághat téged földhöz. Ha viszont valóban a barátnőd egészségének rovására megy a dolog, próbáld meg szeretetteljesebben megközelíteni, és hatni rá.

5. “Olyan vagy, mint…” (itt egy lány név következik)

Forrás: giphy

 

Soha se hasonlítsd a barátnőd senkihez. Akkor sem, ha az Beyonce vagy Shakira. Ő az egyetlen lány szeretne lenni számodra, olyan, akivel még nem volt dolgod eddig. Ha mégis így teszel, mert nem látsz benne egyéniséget, akkor valószínűleg nem illetek össze.

5 dolog, amit egy lány soha nem akar hallani a barátjától
Mi az amitől te is falra másznál?

Borítókép: warpedspeed

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share