5 dolog, amit érdemes meggondolni, mielőtt hárman bújnátok ágyba

Rovat

Megosztás

A szex hármasban című cikkünknél lévő szavazásnál több, mint feletek azt mondta, kipróbálná, milyen lehet az ágyban a megszokottnál eggyel többen. Ezért úgy döntöttünk, összeszedjük, mit érdemes meggondolni, mielőtt beleugranál ilyen kalandba, illetve mire érdemes figyelni.

1. Gondold végig, valóban készen állsz-e rá! Amikor elkezdesz szexuális életet élni, és már kicsit jártas vagy benne, nagyon csábító lehet minden új ötlet, hisz egy felfedezésre váró, új, élvezetes terepre lépsz. Ám érdemes olykor a fokozatosság elvét követni, mert igen rosszul sülhet el, ha még egy partnerrel is bizonytalan vagy, és mégis belemész egy hármas felállásba. Garantáltan nem olyan örömet fog nyújtani, amire számítasz.

2. Ha a barátoddal bevesztek valakit, akkor elsőre érdemes lehet kikötni olyan szabályt, hogy a pasid milyen mértékig érintkezhet a másik lánnyal. Megbeszélhetitek például, hogy csókolózni, simogatni lehet, de behatolni például nem. Természetesen ezt a lánnyal is tisztázni kell. Így láthatod, hogy érint téged egy másik személy jelenléte, és ha nem tetszik, akkor utólag sem kell azon bánkódnod, hogy a pasid a szemed láttára szeretkezett egy másik lánnyal.

3. Ha belemész egy hármasba, akkor figyelj, kiket választasz partnernek. Ha lányként úgy döntötök a barátoddal, hogy bevesztek egy másik lányt, akkor nem javasolt, hogy ő valamelyik barátnőd legyen. Elsőre biztonságosnak tűnhet, valójában pedig rengeteg konfliktust szülhet közöttetek, hisz lehet felmerül benned: a barátnőd kívánatosabb, jobb az ágyban, rákattant a pasidra, esetleg a pasid a barátnődre. Egy ilyen együttlét két fontos kapcsolatodba is kerülhet. Ha viszont futó kalandként szeretnéd ezt az élvezetet, akkor érdemes barátnővel belevágni, persze ha neki is kedve van, mert így tényleg biztonságban lehettek, nem futtok bele olyan élménybe, amibe nem akartok.

4. Ha két fiú, egy lány felállásban vagytok, akkor érdemes odafigyelni, hogy az a srác élvezzen el később, aki a lány pasija. Hogy miért? Amíg izgalmi állapotban van, addig élvezetes lehet látni, hogy a barátnője egy másik fiúval van, de amint elsül, és visszatér a realitásba, kiábrándító, sőt fájdalmas lehet, ha látja, ő még mindig egy másik srácot élvez.

5. Ezen kívül érdemes semleges helyszínt választani, illetve számításba venni azokat, amiket az előző cikkben már felvetettünk. Ezeket itt olvashatod el.

Összességében mi azon az állásponton vagyunk, hogy az efféle élvezettel várjatok pár évet, ne középsulisként akarjatok felvágni a tapasztalataitokkal. Azonban, ha mégis belevágtok, akkor tényleg készüljetek fel arra, hogy a nagy élvezettel nagy csalódás is járhat.

5 dolog, amit érdemes meggondolni, mielőtt hárman bújnátok ágyba
Szerinted érhet csalódás egy ilyen együttlét során?

 

Kép: pinterest

 

 

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta