Köldökszösz, a rettenthetetlen

Rovat

Megosztás

Sziasztok! Én vagyok köldökszösz, a rettenthetetlen. Lehet, hogy imádsz, lehet, hogy elviselsz, sokan tudom, hogy rühelltek engem. De egy biztos: amíg szőr van a pocitokon, nem szabadultok meg tőlem! Én már ismerlek jól téged! Ismerj meg te is engem!

A történetem, ahogy a testvéreim története is, a púpodban kezdődik nap mint nap. A púpod körüli szőrszálak gyakran körkörösen nőnek, melyeknek vége horgas, és foglyul ejtik a pólók, törölközők és egyéb ruhaneműk, textíliák bolyhait, és gyűjteni kezdi a köldökben. Így születek én. Ergo, ha nem szeretsz, trimmeld le a bundád, nem látsz újra addig, amíg vissza nem nő.

o-BELLY-BUTTON-facebook

Amikor először észreveszel, biztosan megijedsz tőlem, vagy gondolkodásra sarkallak, hogyan az égbe kerültem én oda, és hogyan szabadulhatnál meg tőlem.

images_3_converted

Aztán nem sokkal a kezdeti rémület után rájössz, hogy nincs más lehetőséged, mint megszokni engem. Egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Rájössz, hogy tök poén, amikor a barátnődnek a vállára helyezel, és láthatom én is a világot. Bajuszt csinálsz belőlem a lány arcára, és betehetsz a fülébe is. Szóval odanyújtasz engem valakinek, hátha pont én hiányoztam az életéből.

lintman-290x290_converted

Igen, jó modell lenne belőlem. No, nem mondom, hogy túlzottan jóképű vagyok, de annyi sok arcom van, amennyit csak szeretnél. Emiatt sokan próbálnak úgy kinézni, mint én.

pelusa1_converted

Mivel ilyen jó modell vagyok, jól is alakítható a testem. Támogatom a mondást, hogy sok jó köldökszösz kis helyen is elfér, ezért néha vegyülünk a többiekkel és egy szép egészet formálunk. Művészek vagyunk!

Nésdafvtelen

Végül, engedjétek meg, hogy bemutassam legnagyobb rajongóm, Graham Barker urat, aki 1984. január 17-e óta gyűjti a fajtám. Ezzel a hobbijával sikerült bekerülnie a Guinness rekordok könyvébe is. Nem csoda!

bellybuttonlint

Köszönöm, hogy megismerted történetem. Nagyon szimpatikus lettél nekem. Bízom benne, hogy találkozunk még. Ha hiányzom, hajtsd fel a pólód és csengess be hozzám, vagy nézz fel a Középsulira.hu-ra!

Köldökszösz, a rettenthetetlen
Te találkoztál már köldökszösszel?

 

 

Foto: http://kidlitcove.files.wordpress.com/, http://i.huffpost.com/,http://2.bp.blogspot.com/, http://cdn.medgadget.com/,http://laultimaronda.files.wordpress.com/, shop.coneyisland.,http://metrouk2.files.wordpress.com/

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta