5 dolog, amit érzel, amikor véget ér egy sorozatod

Rovat

Megosztás

Mi minden fordul meg a fejedben, amikor egy nagy kedvenc sorozatod véget ér? Most nem azokról van szó, amelyek tavasszal véget érnek és majd ősszel jön a következő évad, hanem azokról, amelyeket végleg lezártak a készítők? Most öt olyan érzést írunk le, ami tuti, hogy a te is érzel legbelül ilyen esetben.

1. Soha többet nem lesz még egy sorozat, amit ennyire szeretnék.

Azt a hiányérzetet, amit az okoz, hogy vége lett a kedvenc sorozatnak, azzal próbálnánk kitölteni, hogy keresgélünk egy új sorozat után. Viszont még akkor is, ha megtetszik is egy leírás, egy előzetes, egy ajánló, nincs szívünk elkezdeni egy újat, mert még az előző hatása alatt vagyunk, és nem is akarjuk, hogy elmúljon ez a hatás.

2. Mintha a legjobb barátaimat veszítettem volna el.

Akár egy évad alatt is képesek a karakterek és a színészek a szívünkhöz nőni. Ha még ráadásul 2-4-6 évadról beszélünk, akkor meg pláne. Nem akarjuk őket elengedni. Amikor véget ér az aktuális kedvenc sorozatunk, az olyan érzés is, mintha a legjobb barátainktól vennénk búcsút, mert a karakterektől is el kell búcsúznunk.

3. Nézzek extravideókat?

Szerencsére a legtöbb sorozathoz van egy rakás extravideó YouTube-on, vagy interjúk, ilyesmik. Az kicsit enyhítheti a fájdalmat, de nem mindig. Van, amikor pont az ellenkezőjét okozza.

4. Megnézzem újra az elejéről?

Ideig-óráig ez segít. De csak egy ideig. Rájövünk aztán, hogy nekünk új részekre van szükségünk. Aztán rájövünk, hogy azt már lehet, hogy soha nem kapjuk meg.

5. Felépülés

Eljön az az idő azért, amikor már nem hiányoljuk annyira a megkedvelt sorozatunkat, és örömmel vetjük bele magunkat az újba. Persze érzünk egy kis bűntudatot, hogy vajon túl hamar léptünk-e túl rajta, stb.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,655RajongóLike
179,587KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta