Schwarzenegger válasza egy depressziós embernek

Rovat

Megosztás

Arnold Scwarzenegger egy kemény fickó, de ha a rajongóiról van szó, neki is ellágyul a szíve. Egy motivációt vesztett követője segítségért fordult hozzá, többet kapott, mint amire számított!

Forrás: boredpanda

Sokan szenvednek depressziótól manapság. Legtöbbünk elsiklik kétségbeesett segélykiáltásuk felett, de Arnold nem így tette!

Forrás: boredpanda

“Tudom, hogy kerítően hangzik, de hónapok óta depressziós vagyok és azóta képtelen vagyok lemenni a terembe. Mr. Schwarzenegger kérem mondjon valamit, hogy letoljam a tunya hátsóm a konditerembe; Esküszöm, megfogadom és ki fog robbantani otthonról.”

-és Arnold egy szívhez szóló és fontos tanáccsal válaszolt:

Forrás: boredpanda

Forrás: boredpanda

“Nem neheztelek rád, és te se tedd magaddal szemben. Mindannyian kihívásokkal állunk szemben, és elbukunk! Néha az élet igenis így működik. A kulcs az, hogy felállj. Mozogj egy kicsit. Mássz ki az ágyból, és csinálj néhány fekvőtámaszt, sétálj egyet. Csak csinálj valamit! Egy jó időben megtett lépés vissza is húzhat a konditerembe. Ne bántsd magad, mert az a felesleges beszéd. Az nem fog közelebb vinni a teremhez. Ne félj segítséget kérni. Sok szerencsét.”

Forrás: boredpanda

 

Forrás: boredpanda

“Nem viccelek, csak úgy kiugrottam az ágyból amikor megkaptam ezt a bejegyzést. Arnold, köszönet – a szívem legmélyéről – hogy időt szántál rá, hogy válaszolj nekem.

Felöltöztem, úton vagyok a konditerem felé, és meg fogom csinálni az 5×5 szettes rutinom (guggolás, nyakból nyomás, deadlift) hogy leszedjem magamról a rozsdát és átütöm!
KÖSZÖNÖM!!!!!

Azt kívánom, hogy mindenki láthassa ezt a kommentet, hogy tudja milyen érzés, mikor Arnold személyesen ad bátorítást ahhoz, hogy folytasd az edzést. Túlterheltnek érzem magam (jó értelemben) és ez egy olyan jól hangzó klisé, hogy könnyeket csalt a szemembe.

Ki a konditerembe!!”

Forrás: boredpanda

Arnold: “Büszke vagyok rád. Hogy ment?”

Forrás: boredpanda

Forrás: boredpanda

Forrás: boredpanda

“Jó reggelt! Köszönöm, hogy pillantást vetettél rám. Jó volt, kemény edzés volt, de nagyon jól ment. Az egész testem fáj ma, és élvezem az égető érzést az izmaimban! Alig várom, hogy holnap visszatérjek a terembe.

A motivációs üzeneted után a hangulatom annyira az egekben volt, hogy kihoztam magamból mindent, és pozitív energiával árasztottam el a környezetem.

Remélem az új Terminátor filmezése jól megy és szórakoztató számodra. Le fogom nyomni az összes részt, mielőtt megnézném az újat!”

Arnold nemrég jelenést tett egy angyalföldi konditeremben is, mivel Komáromban forgatták az új részt. A hazai rajongókkal is törődött, tiszteletreméltóan eleget tesz a konditermek atyja, avagy a testépítés mindenhatója szerepének a mindennapi életben.

Forrás: index

 

Schwarzenegger válasza egy depressziós embernek
Te mit gondolsz erről a gesztusról?

Borítókép: fitnessvolt

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,227RajongóLike
178,206KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta