Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / 5 dolog, amit fel kell írnod a nyári bakancslistádra

5 dolog, amit fel kell írnod a nyári bakancslistádra

Mik azok a dolgok, amiket már régóta meg szerettél volna tenni, de sosem volt elég bátorságod hozzá? Írtál már bakancslistát, de még nem kezdted el beteljesíteni őket? Láss hozzá még most nyáron!

Összegyűjtöttünk 5 dolgot, amit mindenképpen fel kell írnod a nyári bakancslistádra!

1. MEZTELEN FÜRDŐZÉS

Minden adott: vízpart, pálmafák és kellemes levegő? Vegyél erőt magadon és vágj bele! Természetesen az a legjobb, ha ezt estére időzíted, mikor már senki sincs a parton. Akár társasággal vagy a pároddal, de még egyedül is felszabadító érzés lehet egy éjszakai meztelen fürdőzés.

Tipp: ha nem mersz a parton levetkőzni, a bikinidet dobd le nyugodtan, mikor már a vízben vagy! Csak nehogy elhagyd!

2. IDEGENNEL CSÓKOLÓZNI

Itt a fesztiválszezon! Neked is kijár egy kis szórakozás, és ha szingli vagy miért ne tehetnéd meg te is, hogy egyszer elengeded magad? Az is lehet, hogy szert teszel egy új szerelemre! Nézz ki egy fiút a tömegből és csak tedd, ami jól esik!

3. VÉLETLENSZERŰEN FELSZÁLLNI EGY VONATRA

Ne csalj és ne nézd meg előre, hová szeretnél tartani! Csak irány az állomás! Szállj fel az első vonatra, amivel találkozol! Menj vele a végállomásig és fedezd fel a helyet, ahol célt értél! Jó kis buli lesz!

4. BELÉPNI EGY ELHAGYATOTT ÉPÜLETBE

Mindig is érdekeltek az elhagyatott helyek? Igazán izgalmas felfedezni egy olyan épületet, ahol már rég nem járt senki – esetleg fényképeket is készíteni. Igazi buli, ha nem egyedül mész, hanem társasággal és együtt fedezitek fel a rejtelmeket.

5. RUHÁSTUL BESÉTÁLNI EGY SZÖKŐKÚTBA

Miért is ne? Fogd magad és sétálj bele! A barátaid videózhatnak is, hogy örökre megmaradjon az élmény.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share