5 dolog, amit NE csinálj, ha részeg vagy

Rovat

Megosztás

Bizonyára veled is előfordult már, hogy felöntöttél a garatra! Ne szégyelld! Mindenkivel előfordul! Azonban érdemes tudni, hogy ilyenkor az alkohol hatására a viselkedésünk kontrollálatlanná válik és képesek vagyunk olyanokat csinálni, amiket józanul cikinek tartanánk – jogosan!

Hoztunk ezért 5 dolgot, amit semmiképpen se csinálj, ha részeg vagy!

Arról már olvashattál, milyen kínos is tud lenni, ha részegen kavarsz valakivel, azonban most hoztunk 5 dolgot, amit SEMMIKÉPPEN se csinálj, ha részeg vagy!

I. NE PÖRGESS A NYAKAD KÖRÜL A WC-DESZKÁT

Ilyen állapotban könnyen viccesnek és szórakoztathatónak találhatunk olyan dolgokat, ami józanul inkább hülyeségnek és cikinek tűnik. Ilyen például a WC-deszka pörgetése a nyakunk körül. Sose felejtsük el, hogy mindig lesz mellettünk egy józan ember, aki a telefonjával viccesnek fogja találni azt, hogy megörökíti a történteket, ami később ránk nézve nem lesz túl jó. A higiéniás dolgokról nem is beszélve…

II. NE JÁTSSZ VESZÉLYES JÁTÉKOKAT

Részeg állapotban a bátorságunk megnő és a veszélyérzetünk csökken. Épp ezért olyan veszélyes dolgokat is bevállalunk, amiket józan állapotban sosem tennénk. Felmászunk egy magas épületre, vagy csak egy nem szokványos veszélyes játékot játszunk a társaság többi tagjával. Azonban ne felejtsük, a szédelgés és a lassabb reakcióképesség még veszélyesebbé tehet valamit, ami alapból is az!

III. LEHETŐLEG NE EGYÉL NYILVÁNOS HELYEN

Természetesen minden parti és iszogatás után első utunk egy gyorsétterembe vagy egy étterembe visz. Ha így is történik, inkább olyan helyre menjünk, ahonnan nem fognak kiküldeni a viselkedésünk miatt.Lehetőleg ne egy kulturált, igényes étterembe térjünk be feltankolni!

IV. NE VEZESS

Talán meg sem kell említeni, azonban fontos idesorolnunk a vezetést is! Semmiképpen se üljünk volán mögé, ha ittunk. Akkor sem, ha csak egy sör csúszott le! Nemcsak magunkat, hanem másokat is veszélyeztetünk vele!

V. NE PASIZZ/CSAJOZZ

Természetesen egy-két kör után könnyebben megy az ismerkedés. De ha már részegek vagyunk, egyre nehezebbé válik. Főleg, hogy kezd kicsúszni alólunk a talaj. Senkinek sem szimpatikus első találkozáskor egy részeg, szétcsúszott idegen! Ráadásul, ilyenkor az értékítéletünk is elhomályosul, lehet az gondoljuk, hogy bejön a kiszemeltnek a viselkedésünk, pedig nem is!

GIFek forrása: GIPHY

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta