Részegen kavartatok, most mi legyen?

Rovat

Megosztás

Buli, pia, közelség, csók – történnek dolgok egy-egy pillanatban, részegen. Királyul alakul az este, ám ez egy dolog. Utána mi lesz, az a kérdés.

Mindenképpen, ismétlem, mindenképpen, minél hamarabb, akár aznap este vagy másnap reggel, beszéljetek róla, hogy mi történt. Ittasan könnyű bátornak lenni, bizonyos dolgokat mondani, de józanul vagy rosszabb esetben másnaposan már kevésbé.

Ha lány vagy, ha fiú vagy, ha elintézitek annyival, hogy jól éreztétek magatokat, semmi több, akkor ne kezdjetek kombinálni. Ne féltékenykedjetek, kezeljétek haveri szinten az egészet, maximum azzal számoljatok, hogy ha ismét ilyen helyzet van, buli, pia, ti ketten, akkor mi lesz.

Mert annál nincs rosszabb, ha a másik egy idegen lánnyal/fiúval kezd el kavarni előtettek, pláne, ha ti többet szeretnétek annál, mint amennyi volt. Vagy beszéljétek meg, hogy okés, akkor ti most így elvagytok, kapcsolat nélkül, vagy inkább hagyjátok egymást ilyen téren, mert csak sérülni fog valamelyikőtök.

A tiszta és nyílt kommunikáció a lényeg, tudom, ilyen helyzetekben nehéz megállni, hogy ne kezdjetek el taktikázva kombinálva szórakozni, de az sosem vezet semmi jóra.

Szóval ha nehéz, ha nem, próbáljátok megdumálni a dolgokat és ne bonyolítsátok túl, most éltek, érezzétek jól magatokat, csak mértékkel.

Borítókép:kbsrush.wordpress.com

Kavarás részegen
Veled már volt ilyen?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta