5 dolog, amit nem tudtál a Bűbájos boszorkákról

Rovat

Megosztás

Az életüket kockáztatták nap mint nap, hogy megmentsék a világot a gonosztól: jöhettek démonok, warlockok, bármilyen csúnya teremtmények, ők megállították őket, hiszen ők a boszorkák, akik bűbájosok voltak és ők voltak a bűbájosok, akik boszorkák voltak. Legalábbis a lényegi mondanivalója ez volt a nyolc évadot is megélt sorozatnak, a Bűbájos boszorkáknak, melynek főszereplői a Halliwell-nővérek voltak. Ebben a cikkünkben pedig öt érdekes tényt árulunk el a sorozatról.

1. Habár a Pipert alakító Holly Marie Combs volt a legidősebb nővér több évadon keresztül, a valóságban mindegyikőjük közül ő volt a legfiatalabb bűbájos szereplő.

Gif: Weheartit.com
Gif: Weheartit.com

 

2. Holly Marie Combs volt az egyetlen szereplő, aki minden epizódban feltűnt kivétel nélkül.

Beleértve az eredetileg le nem sugárzott Pilot epizódot is.

Gif: Tumblr
Gif: Tumblr

 

3. A show többször is pénzügyi gondokkal küzdött.

Minden epizód kétmillió dollárba, körülbelül ötszázmillió forintba került, de sokszor ez sem volt elég a speciális effektek kivitelezéséhez. Phoebe megkapja a levitálás képességét, emellett viszont meg kellett kapnia az empátiát is, amit jobban kihangsúlyoztak, mivel a levitálást kissé nagyobb költségekből tudták volna előállítani. Ja, és Leot is azért írták ki egy időre, mert nem volt elég pénz a műsorra, így faragtak le a kiadásokból egy kicsit.

Gif: Tumblr
Gif: Tumblr

 

4. Mielőtt Rose McGowan megkapta volna Paige szerepét többek között a Szellemekkel suttogó Jennifer Love Hewitt-ját is meghallgatták a szerepre.

Gif: Giphy.com
Gif: Giphy.com

 

5. Az Árnyékok könyvének díszes képeit valóban kézzel festették, ami annyira megtetszett Alyssa Milanonak, hogy a festőt bérelte fel, hogy fessen néhány freskót az otthonába.

Gif: Charmed.wikia.com
Gif: Charmed.wikia.com

 

Bűbájos boszorkák
Neked ki a kedvenc bűbájosod?

 

Borítókép: Playbuzz.com

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta