Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / 5 film, ami akkor is karácsonyi hangulatot teremt, ha éppen nincs karácsony

5 film, ami akkor is karácsonyi hangulatot teremt, ha éppen nincs karácsony

Végre itt a karácsony, lehet pihizni és finomakat enni. A tévében mennek a jobbnál jobb filmek, alig lehet válogatni, melyiket is nézze a család. Viszont vannak olyan filmek, amik nélkül egyszerűen nem igazi a karácsony, hiszen minden évben leadják őket. Így, ha nincs is éppen karácsony, de meglátsz egy filmkockát az egyik ilyen filmből, akkor tuti, hogy karácsonyi hangulatod lesz. 

1. Reszkessetek, betörők!

Nem hiszem, hogy bárkinek be kell mutatnom Kevint, akit a film különböző részeiben valahogy otthon felejtenek. Na és mikor máskor akarnák a betörők kirámolni a házat, mint karácsonykor? Akárki akármit mond, szerintem Kevin nélkül nincs karácsony.

2. Grincs

Minden karácsonykor találkozunk a zöld szerzettel, és kutyus segítőjével, aki el akarja lopni a karácsonyt, kisebb nagyobb sikerrel. Jim Carrey hihetetlen alakítása senkit sem hagyhat nevetés nélkül, és a kifalviak karácsonyra való felkészülése tökéletesen tükrözi a káoszt, ami ilyenkor a városban uralkodik.

3. Igazából szerelem

Romantika, karácsony, elképesztő sok szuper színész és színésznő, nem is kell több egy kasszasiker filmhez. Mindenki megtalálja benne a kedvenc szerelemes párját, vagy akár magára is ismerhet a sok képtelen szerelmi ügy között. Nem hiányozhat a karácsonyi film listáról.

4. Télapu

Egyszer valamiért nyáron rákapcsoltam egy csatornára, ahol a Télapu egyik része ment és nagyon furcsa érzés volt, de mégis szuper, ezért gyorsan csináltam is egy narancsos-gyömbéres teát és rögtön úgy éreztem, hogy másnap karácsony. Igazi klasszikus filmek, garantálják az ünnepi hangulatot.

5. Hull a pelyhes

Arnold Schwarzenegger komikus harca egy Turbo Man akció figuráért, amit karácsonyra ígért a fiának. Ahogy a színészhez illik, minden van ebben a filmben, humor, akció, pofonok, de mégis megvan az a bizonyos karácsonyi varázsa, amiért a listára került.

 

Fotó: www.universalorlando.com

Fotó: www.universalorlando.com

 

Reszkessetek, jön Kevin!
Szerinted van karácsony Kevin nélkül?

Borítókép: www.petofilive.hu