Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 5 film, amit az első randin is megnézhettek

5 film, amit az első randin is megnézhettek

Az első randikon nem érdemes filmezéssel kezdeni, hiszen nem lehet közben beszélgetni, ismerkedni, mégis sokan választják ezt a programot. Ha Te is úgy érzed, filmeznél a kiszemelteddel, ezekkel a filmekkel biztosan nem nyúlsz mellé!

1. Zootropolis

Kedves animációs film, elbűvölő szereplőkkel. Ha a felhőtlen szórakozás és cukiskodás a cél, akkor tuti nyerő lesz.

indexhhh

2. Tripla vagy semmi

Ha akciózni szeretnétek ez tuti jó választás lesz!  Három alapszabály van: senki ne sérüljön meg, senkit ne érjen kár és játssz úgy, mintha nem volna veszteni valód. Danny Ocean (George Clooney) 24 órával feltételes szabadlábra helyezése után már új, eddigi legmerészebb tervén dolgozik. Egy nagy bokszmeccs éjszakáján Las Vegas három legnagyobb kaszinóját akarja kirabolni.

43915_51

3. MindenhatÓ

Humor a tetőfokon! Jim Carry és Morgan Freeman gondoskodik arról, hogy maradandó élmény legyen a filmezés. És arra is rájöhettek, hogy nem olyan egyszerű istennek lenni.

minden6to120206

4. A közösségi háló

Más néven a Facebook-film. Ha érdeke Titeket, hogy a legnagyobb közösségi hálót megalkotó srác, mekkora egy introvertált kis görény volt és meglesnétek Mark Zuckerberg egyetemi énjét, amikor még egy koszos pulija se volt, akkor válasszátok ezt a filmet.

kozossegi04

5. A függetlenség napja

A földönkívüliek támadása nagyjából mindenkit foglalkoztat, a témában legnagyobb klasszikusnak pedig ez a film számít. A William Smith remek alakításával és pár izgalmas fordulattal fűszerezett filmtörténeti siker nálatok is befutó lehet a randin!

a-fuggetlenseg-napja-will-smith-1024x576

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share