Ezt nézed:  / Hírek / Zsebpénz / 5 hétköznapi dolog elképesztő drága változata

5 hétköznapi dolog elképesztő drága változata

Mindenből lehet minőségit vásárolni. Drágát is. Nagyon drágát is. DE HOGY ENNYIRE!? 🙂

Kevesebb, mint egy liter víz, 13 millióért

Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani” a neve a világ legdrágább palackozott vizének, amely mindösszesen csak 750 ml! Természetesen nem átlagos vízről van szó, hanem egy különleges elegyről, amely francia források és izlandi gleccservizet is tartalmaz; nem beszélve a díszes üvegről!

kep-03

Egy év és 330 millió forint

A világ legdrágább tolla az Aurora nevet viseli, és a gyártó kizárólag megrendelésre készíti el, egy év alatt. Természetesen az egészet 30 karátos gyémánt borítja, így érthető, miért kerül ennyibe.

kep-05

50 ezer forintos popcorn

Ezt a popcornt nyilván nem moziban árulják, hiszen ki megy oda ennyi pénzzel?! És hogy miért ilyen drága? Nos, az arany és különleges só nem egy olcsó mulatság…

kep-06

Macskakaki kávé – és még fizetnek is érte!

130 ezer forintba kerül a különleges ital. Ez a kávé nagyon megosztja a közönséget, egyesek ugyanis istenítik, míg mások undorítónak találják. Valahol megértem az utóbbi csoportot is, hiszen ez a kávé attól különleges, hogy a puncs macska előbb megeszi a kávészemeket, majd átmegy a bélrendszerén, míg végül sor kerül a távozásra. Egyesek szerint ez az emésztési folyamat javítja a kávészemek minőségét, ettől olyan finom.

kep-07

70 ezer forintos fogkrém

Ha vigyázni akarsz fogaid épségére, próbáld ki ezt a méregdrága fogkrémet! 😀 A fogkrém olyan szokatlan összetevőket tartalmaz, mint a kókusz és csoki; de a gyerekeknek készült fluorid mentes paszta is.

kep-10

forrás:http://www.almaimotthona.hu/10-hetkoznapi-dolog_img-3.html

5 hétköznapi dolog elképesztő drága változata
Neked mi a véleményed az elképesztő drága cuccokról?