Innen tudhatod, ha a csajod csak szimulál az ágyban!

Rovat

Megosztás

Ha már egy ideje együtt vagytok a barátnőddel és elég érettek vagytok a szexhez is, akkor nagy gond már nem lehet. Gondolod te! Aztán kiderül, hogy valami mégsem stimmel kettőtök közt az ágyban.

Srácok, ha tetszik, ha nem, a lányok bizony sokkal gyakrabban színlelik, hogy jó nekik a szex, mint azt ti valaha is gondolnátok.

 

Na de mégis honnan tudhatod, hogy a csajod csak szimulál vagy tényleg orgazmusa van? Adunk néhány ötletet és módszert, amivel kiderítheted!

És neked jó volt? Hát persze!

 

A legegyenesebb, ha konkrétan megkérdezed a barátnődet, hogy volt-e orgazmusa. De készülj fel, hogyha színlelt, akkor is ráfogja vágni, hogy igen. Akkor mégis honnan tudhatod, hogy nem mond igazat? Árulkodó jel például, ha megérinti a száját – tehát el akarja fedni a hazugságot, vagy nem néz rád, miközben hozzád beszél. Ez nyilván nem konkrét és biztos eredményt hozó módszer, de ha az egyenes kérdésre, hogy van-e orgazmusa, amikor szeretkeztek, félrenéz, és azt mondja: „Hát persze, édes”… nos, akkor valószínűleg nem mond igazat.

Épp akkor ment el, amikor már nagyon sürgetted

 

Bármilyen élethelyzetben is van az ember, nagyon nem szereti, ha valaki felette áll és folyton azt kérdezi, mikor végez a feladatával. Miért lenne ez jó szex közben? Ha folyton azzal zaklatod a párodat, hogy mikor lesz már jó neki, meg hogy jajj, te nem bírod már tovább, akkor előbb-utóbb megunja, és a kellemetlen szituból egy színlelt orgazmussal vágja majd ki magát.

Megszakítod és nem történik semmi

 

Ez a módszer talán kicsit kegyetlennek tűnhet, de biztos eredményt hoz. Ha a csajod valóban közel állt az orgazmushoz, nem fog örülni neki, ha hirtelen abbahagyod a kényeztetést. Viszont ha igazából nem ment volna el, akkor semmi nem fog történni, és semmi kárt nem okozol. Valószínűleg ez a legkönnyebb módja, hogy kiderítsd, színlel-e.

Orgazmus után olyan, mint máskor

 

A legtöbb embernek kell néhány másodperc vagy akár pár perc is, mire az orgazmus után visszatér a való világba. A nagy élvezet után a lányok teste hiperérzékennyé válik, még a legkisebb érintés is heves reakciót válthat ki a kedvesedből. Intő jel lehet viszont, ha egy hatalmas vergődésben végződő, heves orgazmust követően ugyanúgy viselkedik, mint máskor. Ez esetben valószínűleg csak eljátszotta az élvezetet.

Bármi is legyen az oka, hogy a kedvesed megjátssza magát, mindenképpen beszéljétek át a dolgokat! Lehet, csak ki kell öntenie a szívét neked és a problémák már meg is oldódtak. Hajrá, fiúk!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta