5 jel, hogy meg fog jönni

Rovat

Megosztás

Mi lányok sajnos tisztában vagyunk vele, milyenek is azok a bizonyos napok. Amikor senkire sincs szükségünk, csak egy nagy adag csokifagyira és egy jó filmre. Egy nyugodt, stresszmentes napra és arra, hogy mindenki hagyjon békén minket. Vannak-e előjelek? Fel tudnánk készülni rá, ha tudnánk pontosan, mik azok, amik utalni fognak arra, hogy nemsokára itt vannak a bizonyos napok?

Olvashattál már a menstruációs parákról és megoldásukról, most pedig elhoztunk neked 5 olyan jelet, ami utalhat arra, hogy közelednek azok a bizonyos napok.

I. TÚLZOTT ÉRZÉKENYSÉG

Elsírod magad egy dezodor reklámon? Összeveszel a barátoddal egy apróságon, amit túlreagáltál? Minden amit mondanak neked, bántónak és sértőnek érzed? A világ ellened fordult és nincs kinek elmeséld a problémáidat? Ezek a felgyülemlett negatív gondolatok is jelezhetik feléd, hogy közelednek a piros betűs napok.

II. ÉDESSÉG KÍVÁNÁSA

Csoki, csoki és csoki? Fagyival esetleg? Kezdj el gyanakodni! A túlzott édesség kívánása erőteljesen utalhat arra, hogy közelednek azok a bizonyos napok.

III. INGERÜLTSÉG

Minden felidegesít? Nem úgy áll a ruha sem rajtad, ahogy szeretnéd? Mindenki irritál a buszon és miért olyan hülye mostanában a pasid is? Vigyázz! Lehet nem ők változtak meg, egyszerűen csak a te ingerküszöböd lett alacsonyabb a kelleténél.

IV. SZERETETHIÁNY

Egyedül érzed magad? Megfogalmazódik benned, őszinték-e veled a barátaid vagy a párod? Lehet nem is szeretnek igazán? Nincs okod rá, mégis ezen jár az eszed egész nap?

V. ENYHE DEPRESSZIÓ

Minden olyan sötét és kilátástalan? A világ olyan üres és egyedül érzed magad a gondolataiddal? Szomorúvá tesz minden és nem tudod különösebben az okát? Hát, akkor el kell hogy szomorítsunk: közelednek a napok.

GIFek forrása: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,227RajongóLike
178,206KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta